alin oprea
Vedete Foto:Facebook/Alin Oprea

Alin Oprea a ajuns in spital cand a aflat de infidelitatea fostei sotii

Articol scris de UTV Data publicării:

Alin Oprea, membru fondator Talisman a facut dezvaluiri tulburatoare despre relatia cu fosta sa sotie, in cadrul unui interviu cu Denise Rifai. Divortul celor doi a venit la doi ani dupa ce artistul a aflat ca sotia il inselase cu doi barbati.

Desi vestea ca fusese inselat a picat ca un trasnet, Alin a ales sa pastreze doi ani de zile tacerea pentru binele copiilor lui, imediat dupa ce fiica lor a implinit 18 ani, Alin Oprea si fosta lui sotie a divortat.

Cu lacrimi in ochi, artistul a povestit ca a aflat de infidelitatea sotiei datorita celor de la DIICOT care le-a asculta telefoanele timp de 5 ani intr-o ancheta ce viza firma de evenimente a cuplului.

alin oprea9

Alin Oprea: "Am respectat-o dar n-a fost femeia vietii mele"

„In momentul in care dosarele s-au clasat, am fost intrebat daca vreau sa ascult. Cand am mers acolo, a cazut cerul pe mine. Mi s-a facut rau, am mers la spital, am stat cateva ore la perfuzii. Mi-am mai revenit si am tacut. Apoi, cand mi-am suspectat sotia de o nouă infidelitate la Londra, am cedat si i-am spus ca stiu totul despre infidelitatile ei anterioare”, a spus Alin Oprea.

Artistul a explicat ca a decis sa ascunda infidelitatile fostei sale sotii timp de doi ani pentru a nu afecta majoratul fiicei lor. „Doi ani. Practic, eu n-am crezut cand am aflat lucrul asta. Cand am auzit convorbirile, mi-am dat seama ca mi s-a spulberat nu doar un vis, ci mi s-a spulberat familia. Dar am ales sa ascundem acest moment. Ea mi-a recunoscut atunci. Am sunat-o si mi-a zis ca «da, am avut doi, dar uite ca o sa le spun si copiilor». I-am zis ca nu trebuie sa le spuna, pentru ca nu e cazul. Eu am crezut in femeia asta. N-am iubit-o in adevaratul sens al cuvantului, n-a fost femeia vieții mele, dar am respectat-o si am crezut in ea, am avut incredere totală," a adaugat el.

In prezent Alin Oprea traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de actuala sotie, Medana.

„Medana este femeia care m-a învățat din nou cum să iubesc”, a declarat cantaretul. 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: divort , cuplu

Partenerii Nostri