WhatsApp Image 2024-01-25 at 10.36.41
Vedete Foto: Instagram/Alina Eremia

Alina Eremia si Edi Barbu s-au logodit dupa opt ani de relatie. Vezi cum arata inelul primit de la iubitul ei

Articol scris de UTV Data publicării:

Alina Eremia a facut marele anunt! Artista a anuntat pe retelele de socializare ca s-a logodit cu iubitul ei, Edi Barbu, chiar de ziua de nastesre a acestuia.

Alina Eremia formeaza un cuplu alaturi de Edi Barbu de mai bine de 8 ani de zile iar astazi a venit ziua cea mare, artista nu a stat pe ganduri si a spus un “DA” cat casa. Ei au preferat de-a lungul timpului sa fie discreti cu povestea lor de dragoste, insa, uneori, isi mai surprind fanii cu diverse imagini impreuna in ipostaze tandre.

“DA! Happy Birthday, love”, este textul scris de artista in postarea de pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

In cadrul unui interviu, Alina Eremia a facut o serie de marturisiri despre povestea de dragsote pe care o traieste alaturi de Edi. Vedeta simte ca si-a gasit sufletul pereche.

“Sunt de opt ani intr-o relatie cu Edi, o relatie extraordinar de frumoasa, o relatie care a inflorit cat se poate de frumos, sunt foarte fericita, cred ca este jumatatea mea. Inserez din cand in cand poze pe retelele de socializare, pentru ca lui nu-i place sa apara nici in poze, nici in filmari, dar e imposibil atunci cand surprind momente frumoase sa nu deschide oamenilor o fereastra catre lumea mea”, a povestit Alina Eremia in cadrul unui interviu acordat pentru revista VIVA!

Atunci cand a fost intrebata ce ii place mai mult la iubitul ei, Alina a raspuns cu toata sinceritatea ca lucrurile simple facute de Edi sunt cele mai frumoase declaratii de dragoste pentru ea.

“Lucrurile simple sunt cele pe care le-am apreciat dintotdeauna. Da, sunt foarte frumoase florile, sau cadourile cu valoare sentimentala, dar cele mai importante sunt momentele cand stii ca omul de langa tine e acolo, atunci cand ai o problema, poti sa-l suni, atunci cand ai nevoie de o imbratisare, ti-o ofera, sau te trezesti dimineata cu un “te iubesc”, sau cu o privire care spune mai multe decat orice cuvant. La finalul zilei, atunci cand tragi linie, astea sunt lucrurile care raman cu tine, pentru ca in ceea ce priveste lucrurile materiale, da, ne bucuram de ele, insa bucuriile sufletesti sunt cele pe care le pastrezi cu adevarat”, aspus Alina.

Alina a raspuns si la intrebarea care ne sta tuturor pe limba, cand a fost intrebata daca isi doreste sa devina mama, artista a spus ca toate vor veni la momentul potrivit si nu poate planifica astfel de lucruri.

“Cand vrea Dumnezeu, atunci o sa vina”, a explicat Alina Eremia.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: alina eremia , cuplu

Partenerii Nostri