Site Cover (25)
Vedete Foto:Facebook/Ana Baniciu

Ana Baniciu a nascut un baietel perfect sanatos. Artista a devenit mama pentru prima data

Articol scris de UTV Data publicării:

Fericitul eveniment s-a intamplat pe 4 iunie, cu cateva zile inainte de termen, conform cancan.ro, iar parintii micutului sunt in al noulea cer. Pregatirile pentru nasterea celui mic au mers conform planului, Ana si Edi mutandu-se in casa noua chiar pe 1 iunie.In ceea ce priveste cresterea bebelusului, superbul cuplu se va bucura de ajutor din partea unei bone de origine filipineza.

Pe 1 iunie, Ana Baniciu a facut o postare pe Instagram in care marturisea ca este coplesita de fericire la gandul ca in scurt timp va deveni mama pentru prima oara:

"Eu azi, 1 iunie, plansa toata😂 Asa fac eu cand se termina un capitol… si ce capitol!"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ana Baniciu si sotul ei s-au mutat in casa bunicilor ei

"Este casa in care eu am copilarit, este casa bunicilor mei. Bunicii mei au inchiriat-o acum 20 de ani, pentru ca au considerat ca e foarte mare si bunica-mea era obsedata de curatenie. Are aproape cinci metri inaltime tavanul. Are si o scara uriasa, interioara, care trebuia urcata si coborata si a fost inchiriata, timp de 20 de ani, unui singur om. Este un prieten de-ai nostri, turc, zic prieten pentru ca a intrat in familie, ii zice bunicii mele «mami». Anul asta, a fost o discutie atat de ciudata, a trebuit eu sa ma duc la el, sa ii spun ca noi am luat decizia sa refacem casa asta si ca vrem sa ne mutam. Si imi era aiurea, cum sa il scot pe omul asta, care e parte din familia noastra?! A zis ca nu e nicio problema ca si el si-a luat un teren la Brasov si vrea sa se mute", a spus Ana Baniciu pentru Cancan.ro.

"Noi nu avem toata casa. Avem partea de sus si inca o bucata din partea de jos. Mai avem o vecina jos, dar casa are 150 mp utili, cu doua terase mari, cu curte. E o casa cum ne trebuie noua. Lucram cu o arhitecta foarte misto, care ne-a facut un super proiect. Si o sa fie o combinatie, cu profile si tavanul, cu toate stocaturile, vintage, dar pe parte de amenajare o sa fie si un pic elegant si modern. E un proiect indraznet, e clar un proiect costisitor. Dar am zis sa facem casa asta pentru ca o avem si pentru e o bijuterie de casa, e ceva foarte special. Ii crestem si valoarea ei si stam in centrul orasului, ca ne-am saturat de zona asta de nord. Mi-a placut foarte mult zona asta de nord, dar acum nu o mai pot suporta si am zis ca vreau sa plec de aici", a mai marturisit Ana Baniciu pentru sursa citata mai sus.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: cuplu , ana baniciu

Partenerii Nostri