Vedete Foto: Facebook/Ana Morodan

Ana Morodan retinuta de politie, a fost prinsa bauta si drogata la volan

Articol scris de UTV Data publicării:

Cunoscuta influencerita din Romania a fost retinuta de politistii de la Brigada Rutiera din Bucuresti, aceasta s-ar fi ales cu doua dosare penale in aceeasi zi.

In jurul orei 16:00, Ana Morodan ar fi fost oprita regulamentar de catre agentii rutieri, iar conform politistilor, aceasta ar fi ignorat semnalele de oprire si si-ar fi continuat deplasarea. Intr-un final, a decis sa opreasca reusind sa loveasca doua masini parcate.

Femeia a refuzat legitimarea, sustinand ca nu are documentele asupra sa, mai mult decat atat, Ana Morodan a refuzat recoltarea probelor biologice, fapt ce a dus la retinerea permisului de conducere. Toata povestea pare scoasa dintr-un film de actiune marca Hollywood, dar asta nu este tot!

Ana Morodan a fost lasata sa plece dupa intocmirea documentelor, dar ce sa vezi, cateva ore mai tarziu a fost oprita din nou pe o strada din Sector 1, politistii constatand ca femeia figura cu permisul de conducere reținut.

Agentii au testat-o cu aparatul Alcooltest care a indicat o valoare de pana la 0,40 mg/l, iar dupa efectuarea testului antidrog s-a constatat si prezenta substantelor psihoactive in organismul femeii. 

Brigada Rutiera a decis retinerea Anei Morodan pentru 24 de ore si i-au deschis dosar pentru trei infractiuni: conducerea masinii cu permisul suspendat, consum de substante stupefiante interzise si refuzul recoltarii probelor biologice, urmand sa fie prezentata Parchetului in vederea luarii unei masuri preventive.

Mai mult decat atat, Ana Morodan a recunoscut cu cateva luni in urma pe pagina ei de Instagram ca nu este cea mai buna soferita din lume.

“Eh, fie, niciodata nu mi-a pasat de masini, mai mult imi pasa de rochiile mele.”

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri