molnar anca (7)
Vedete Foto:Facebook/Anca Molnar

Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 35 de ani. “Ramaneti cu bine si cautati-ma printre stele. Din cand in cand, am sa va fac cu ochiul!”

Articol scris de UTV Data publicării:

Anca Molnar s-a stins din viata dupa o lupta grea cu cancerul. Toti urmaritorii ei asteptau o veste buna, insa din nefericire, anuntul devastator a fost facut chiar de sotul ei pe retelele de socializare, in urma cu cateva ore.

Anca a ajuns cunoscuta prin prisma meseriei sale de make-up artist, fiind una dintre cele mai bune si cele mai cautate de la noi din tara. Tanara din Timisoara lucra ca dermopigmentist la un salon de infrumusetare.

Anca Molnar se bucura de mare succes pe plan profesional, dar mai ales pe cel personal! Traia o frumoasa poveste de dragoste alaturi de sotul ei, iar din rodul iubirii lor a rezultat si un copil, cu care celebra make-up artista se afisa ori de cate ori avea ocazia, dar mai ales prin vacanta, conform VIVA!. Boala nemiloasa a invins-o, iar ea a simtit acest lucru, moment in care a pregatit un mesaj de adio, care mai apoi a fost postat pe pagina ei de Facebook.

'Am venit, am trait frumos si am plecat spre o alta lume.

Am luptat cum am stiut mai bine si cu toate puterile mele… Pana la ultima picatura de SPERANTA.

Va las in suflet multumirea pentru cat de frumoasa mi-a fost viata si zambetul meu sa va ramana marturie ca am trait-o din plin.

Mi-am dorit de atatea ori sa iau telefonul in mana pentru ultima data si sa va las un ultim indemn: traiti frumos si traiti din plin!

Eu, Anca Molnar am plecat…Acasa. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu!

Ramaneti cu bine si cautati-ma printre stele. Din cand in cand, am sa va fac cu ochiul!', este mesajul scris pe profilul Ancai Molnar.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri