WhatsApp Image 2024-01-16 at 15.45.57
Vedete Foto: Facebook/ Andra Maruta

Andra a reactionat dupa ce fiica ei, Eva Maruta, a fost dur criticata in mediul online pentru rolul din filmul “Tati Part-Time”

Articol scris de UTV Data publicării:

Eva Maruta este in centrul atentiei in ultima perioada, dupa ce si-a facut debutul in filmul “Tati Part-Time”. Micuta in varsta de doar opt ani a fost aspru criticata in mediul online, iar parintii ei, Catalin si Andra Maruta au reactionat imediat, vezi ce a avut de spus artista despre aceasta situatie.

Andra Maruta si Eva MAruta se tin in brate.

“Credeam ca sunt pregatita pentru orice reactie starnita de filmul “Tati Part-Time”. Am auzit si am vazut multe in cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalansa care m-a coplesit, un amestec de lucruri bune, dar si rautati care m-au intristat. Ca mama, cred ca toti copiii sunt minunati si merita sanse. Suntem foarte mandri de parcursul Evei in acest film. Este dovada ca a invatat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie sa te implici in ceea ce iti propui. Ea mereu spune ca este “primul” ei film. Timpul va demontra daca actoria este drumul ei”, a transmis Andra intr-un mesaj pe retelele sociale.

Internautii au fost de parere ca Eva se bucura de acest succes datorita parintilor celebri si faptului ca provine dintr-o familie instarita.

maruta-familia

 

Catalin Maruta a spus STOP!

Prezentatorul tv a luat atitudine impotriva haterilor. Catalin explicat cum la varsta de doar 8 ani “abia incepi sa visezi” si este inuman sa ii tai aripile cuiva atat de inocent.

“Nu vrei reusi niciodata”, “Esti praf”, “Lasa-te de meserie”. Cine nu a auzit macar o data genul acesta de comentarii menite numai sa raneasca, sa distruga increderea de sine? Ca adulti, sa zicem ca ne-am obisnuit si, cu putin effort, sa nu le ascultam (intotdeauna). Din pacate, pot taia niste aripi cand ele sunt adresate unui copil care abia incepe sa viseze si crede ca totul este posibil. Ca parinti sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori sa reactionam la aceste derapaje. Nu e suficient sa ne intristam din cauza faptului ca exista rautate in lume, firesc este sa ne incurajam unii pe altii, sa vorbim cand avem ceva constructiv de spus – chiar si o critica, sa nu jignim fara sens. Mai presus de tot, suntem datori sa ne protejam si sa ne sustinem copiii”, a scris Catalin Maruta pe contul sau de Facebook.

Etichete: andra , catalin maruta

Partenerii Nostri