andre trupa
Vedete Foto: Instagram

Andreea Balan a vorbit despre cearta cu Andreea Antonescu si despre destramarea definitiva a trupei Andre. “Mi s-au redeschis niste vechi traume”

Articol scris de UTV Data publicării:

Andreea Balan a vorbit in podcastul “Lucruri simple”, realizat de Horia Brenciu, despre conflictul dintre ea si Andreea Antonescu si de ce nu isi doreste sa continue proiectul Andre.

In anul 2004 cele doua artiste au decis sa aleaga cariera solo iar trupa Andre s-a destramat. 15 ani mai tarziu, dupa ce s-a trezit din coma, Andreea Balan a sunat-o pe fosta ei colega de trupa si i-a propus sa inceapa din nou acest proiect impreuna.

balan si antonescu3

Andreea Balan: “S-a intamplat ceva in creierul meu, de acolo m-am transformat”

„17 ani n-a existat trupa Andre si cativa ani, vreo 5, 6, 7 ani din anii astia nu am vorbit. Dupa ce s-a terminat la vremea respectiva, o perioada lunga nu am vorbit. Apoi ne mai intalneam, dar nu s-a pus problema refacerii trupei. Ne mai intalneam, mai ieseam la cafele, ne mai povesteam, dar nu am fost niciodata foarte apropiate. Și apoi, cand am avut stopul cardiac, s-a intamplat ceva in subconstientul meu, ca de acolo a inceput si evolutia mea spirituala, de acolo m-am transformat. Deci asta acum cinci ani, cand s-a nascut Clara. Si a doua zi, noi nu ne vorbeam de doi ani deja, ne certaseram ca trebuia sa cantam la un moment dat la un festival foarte mare si a fost o chestiune de organizare si ne-am certat ca eu voiam ceva, ea voia altceva. (…) Am avut stopul cardiac si a doua zi cand am iesit din coma pur si simplu mi-a venit sa fac doua lucruri: sa il sun pe tatal copiilor mei (n.r. – George Burcea) si sa-i zic hai sa facem o nunta, ca noi nu eram casatoriti si am sunat-o pe Andreea cu care nu mai vorbisem de doi ani, sa refacem trupa Andre”, a dezvaluit Andreea Balan, conform unica.ro.

Andreea Balan a dezvaluit ca fostei sale colege i s-a parut ciudata propunerea ei de a reface trupa si a pus-o pe seama anesteziei si a starii de dupa coma.

„Ei i s-a parut ca sunt sigur sedata si e ceva. Ea a incercat sa vina la spital, sa fie alaturi de mine. Si m-am ridicat de pe patul de spital si in doua luni eu am refacut trupa Andre. Am refacut toate piesele, le-am reinregistrat si in trei luni de zile noi eram deja lansate pe piata dupa 17 ani, cu super show Andre, pentru ca toata infrastructura aia pe care eu am avut-o, cu Petrisor, cu band, cu tot, s-a pus pe Andre si am creat un show Andre de la zero, cu toate piesele. Am avut concerte pe un pret foarte mare pana cand la un moment dat am plecat in America Express”, a marturisit Andreea Balan.

Andreea Balan: "A fost ceva karmic de rezolvat"

In cadrul emisiuniii America Express, Andreea Balan a realizat de ce a incheiat colaborarea de la bun inceput cu Andreea Antonescu.  Dupa emisiune, cele doua artiste au decis sa incheie definitiv proiectul Andre.

„Acolo s-au intamplat niste lucruri si acolo am rarit-o. Pentru ca in America Express mie, personal, mi s-au redeschis niste vechi traume, lucru foarte bun, pentru ca asa m-a ajutat sa le vindec, dar dupa aceea n-am mai simtit sa mai continui cu Andre si in ziua de azi Andre nu mai este. Ma concentrez pe mine si pe cariera mea. A fost ceva karmic de rezolvat si cred ca noi am rezolvat karma asta in America Express, cand am fost cu adevarat impreuna si acolo s-a inchis capitolul. Acolo, si eu si ea ne-am vindecat tot ceea ce aveam de vindecat, iar acum suntem foarte bine, dar separat. Adica ne vedem, ne salutam, dar nu mai mult, pentru ca fiecare a evoluat emotional, spiritual, in directii complet diferite”, a povestit artista.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri