andreea balan (4)
Vedete Foto: Instagram/Andreea Balan alaturi de Victor Cornea

Andreea Balan isi doreste o nunta intima alaturi de Victor Cornea “Este cea mai frumoasa si curata iubire pe care o traiesc”

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantareata in varsta de 39 de ani se gandeste din ce in ce mai des la acest moment iar de curand a fost intrebata de fetita ei, Ella, daca urmeaza sa se casatoreasca cu Victor. Cele doua fetite ale Andreei Balan se-nteleg minunat cu iubitul artistei.

Solista si tenismenul sunt de nedespartit, cei doi merg impreuna la meciurile lui de peste hotare si se pare ca prezenta solistei ii poarta noroc. Alaturi de cei trei copii pe care ii au din alte relatii formeaza o familie frumoasa.

Andreea Balan marturiseste ca si-a gasit linistea alături de Victor Cornea. „Este cea mai frumoasa si curata si linistita iubire pe care o traiesc."

andreea balan (11)

Andreea Balan viseaza la o nunta pe plaja cu Victor Cornea

Intrebata despre posibilitatea unei a doua casatorii, artista a raspuns ca este deschisa la idee si ca ar fi onorata sa-si oficializeze legatura cu Victor in fata familiei si a prietenilor dragi. Andreea Balan a dezvaluit si cum si-ar dori sa arate nunta.

Pe o plaja la mare. Mai departe sa fie. Doar pe cei apropiati i-as vrea la nunta. As vrea ceva foarte restrans, pentru ca cealalta a fost foarte zgomotoasa. Eram in alta perioada atunci Acum as face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiatii,” a spus Andreea Balan.

Partenerii Nostri