Andreea Banica (7)
Vedete Foto: Facebook/Andreea Banica

Andreea Banica a fost amenintata si injurata de un cantaret international. Artista a depus plangere la politie

Articol scris de UTV Data publicării:

Andreea Banica, in varsta de 45 de ani, sustine ca a fost in stare de soc dupa ce un artist international a amenintat-o si injurat-o dupa concert.

Cantareata a povestit pe retelele sociale ce a patit la un concert din Cluj, unde a fost nevoita sa cheme politia. Fostul membru al trupei Fun Factory, Toni Cottura, a trebuit sa astepte ca Andreea sa-si termine concertul si sa urce si el pe scena iar acest lucru l-a enervat la culme.

andreea banica instagram cearta toni2

Andreea Banica: “Am crezut ca a venit la mine pe scena sa ma felicite”

“Mi-e si greu sa vorbesc despre ce am patit in seara asta, aici la Cluj, la acest eveniment foarte frumos, de altfel. Unii imi spuneau mai bine sa nu zic nimic, dar efectiv nu pot sa tac. Atata timp cat un om isi permite sa ma ameninte, sa imi vorbeasca urat, sa ma injure. Nu pot reproduce ce mi-a zis omul asta. Eu am crezut ca a venit la mine pe scena sa ma felicite, sa imi spuna ceva frumos. Dar el venise sa ma injure, avusese o cearta cu organizatorii… le spusese ca am stat eu mult pe scena, ca el vrea sa plece… Dupa parerea mea, luase ceva la bord, se drogase, alcool… Pana la urma am fost colegi pe scena, indiferent ca el este Toni Cottura de la Fun Factory, formatie pe care eu am adorat-o, am venerat-o”, a spus Andreea Banica pe retelele de socializare, acolo unde a pus si dovada ca a mers la politie.

“Mi se pare ireal ce am patit in seara asta. Daca vedeati cum injura, ca la usa cortului… Nu imi venea sa cred ce imi spune. Normal as fi reactionat cu o imbrancitura, dar am ramas muta, ceea ce e bine, pentru ca sigur mi-ar fi dat una. El avea mana in parul meu, gesticula, imi spunea: 'Te prind, te fac, te gasesc'. Sunt in soc! Am sunat la politie, a venit acolo, dar testele antidrog nu se fac decat la volan. Mi-au spus sa fac o declaratie. La Politia Municipiului Cluj mi s-a spus ca nu e nimeni care sa imi ia declaratie si ca pot sa depun doar o plangere. Daca ala mi-ar fi dat o bucata, ajungeam aici si mi se spunea ca nu pot da o declaratie?”, a mai povestit cantareata.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: concert , andreea banica

Partenerii Nostri