Site Cover (13)
Vedete Foto: Instagram/Andreea Sasu si Philipp Plein

Andreea Sasu a facut primele declaratii despre sarcina si despre relatia cu Philipp Plein. Romanca a primit un Ferrari de 250.000 de euro de ziua ei de la designerul german

Articol scris de UTV Data publicării:

Andreea Sasu, in varsta de 34 de ani, a facut primele declaratii despre impacarea cu Philipp Plein si despre sarcina. Ea a evitat sa vorbeasca despre acest subiect o perioada buna de timp, insa acum a acordat un interviu pentru actualitatea.net in care a atins toate subiectele sensibile din viata ei.

Frumoasa romanca din Pascani a confirmat sarcina si a spus ca este deja de un an intr-o relatie cu creatorul de moda german. Vestea ca cei doi s-au impacat a facut furori pe internet, mai ales ca in urma cu cativa ani designerul a fost parasit pentru ca o inselase. Mai mult decat atat, surpriza cea mare a fost sarcina Andreei, care e in al doilea trimestru si urmeaza sa-l faca pe Philipp Plein tata pentru a patra oara.

Andreea Sasu si Philipp Plein (12)

Andreea Sasu rupe tacerea

Fotomodelul a dezvaluit ca are o relatie de un an cu designerul roman si ca astepta un copil.

“Tot ce se zice, ca asteptam un copil, este adevarat. Ca suntem impreuna de un an de zile si ca traim impreuna, da, e totul adevarat, cum a declarat si Philipp. Normal, noi, cei din familie, toti stiam cum e situatia, dar pentru lumea exterioara, care nu stiu ce se intampla cu adevarat, lumea judeca prin ceea ce vede. Dar situatia trebuie luata cu calm si lumea trebuie sa se obisnuiasca, pentru ca nu e usor, in special ca sunt si copii mici la mijloc. Dar, repet, noi stim lucrurile cum le-am vrut si cum sunt din interior”, a spus Andreea pentru actualitate.net.

Andreea Sasu a primit un Ferrari cadou de la Philipp Plein

In ziua in care a implinit 34 de ani, Philipp Plein a surprins-o pe Andreea cu un cadou spectaculos, un Ferrari F8 Tributo. Fotomodelul a fost dur criticat pe retelele sociale dupa ce a acceptat masina in valoare de 250.000 de euro. Oamenii cosiderand ca este doar o capcana a designerului de a atrage femeile in viata lui.

„La mulți ani mie!!!’, a fost mesajul Andreei Sasu pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri