Site Cover (21)
Vedete

Anghel Damian a vorbit despre inceputul relatiei cu Theo Rose, dupa despartirea de Lia Bugnar. “Am fost bulversat la inceput”

Articol scris de UTV Data publicării:

Anghel Damian recunoaste ca inceputul relatiei cu Theo Rose si toate articolele care s-au scris despre ei l-au dat peste cap. Actorul si regizorul a vorbit intr-un interviu pentru VIVA! despre cum a gestionat acea perioada dificila din viata sa, despre relatia pe care o are cu socrii dar si despre prima impresia pe care a avut-o despre Theo cand a cunoscut-o pe platoul de filmare.

theo rose

Theo Rose si Anghel Damian s-au intalnit pentru prima oara pe platoul de filmare al serialului “Clanul”. Desi artista nu avea experienta in actorie, el a avut incredere in ea de la inceput.

“O vazusem pe Theo in diferite contexte profesionale – emisiuni si muzica – si iti dadeai seama ca e un spirit ludic, polivalent si multitalentat. De la prima interactiune am descoperit ca are un potential mare pentru actorie. Are o viziune foarte corecta, pune munca inaintea talentului si d-asta evolutia ei a fost spectaculoasa. Sper sa isi doreasca in continuare si drumul acesta (al actoriei). Eu ii voi fi alaturi”, a spus Damian pentru sursa mentionata mai sus.

In vara anului 2022, Anghel si Theo au fost surprinsi impreuna iar relatia lor a ajuns cel mai discutat subiect al momentului. Inainte de a fi cu artista, Anghel a avut o relatie de lunga durata cu Lia Bugnar iar ziarele de scandal au venit cu fel si fel de teorii despre acest “triunghi amoros”.

„Am fost prinsi in acest tavalug. Presa mondena este extrem de nociva si lipsita de morala. Creeaza fictiuni pentru scopuri pecuniare, denatureaza adevaruri si inventeaza povesti. Am fost bulversat la inceput, dar apoi m-am intors la esenta, traind in adevarul nostru. Ma doare cand oamenii sunt redusi la subiecte de tabloid, dar am invatat sa ignor orice nu are legatura cu adevarul vietii mele si al familiei mele”, a explicat Anghel Damian.

theo rose4

In cadrul interviului, Anghel Damian a fost intrebat de relatia pe care o are cu parintii lui Theo Rose. De asemenea, el a precizat ca artista a fost primita cu multa dragoste in familia lui.

„Totul a fost de un firesc extraordinar. Am fost «adoptati» instant, atat eu in familia ei, cat si invers. Impreuna, suntem o familie cu de toate, cu diversitate si mult umor, uniti prin iubire”, a spus tanarul regizor.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: theo rose , anghel damian , cuplu

Partenerii Nostri