august-jada
Vedete

August Alsina si Jada Smith au fost impreuna? Vezi ce dezvaluiri a facut cantaretul!

Articol scris de UTV Data publicării:
August Alsina a dezvaluit recent, intr-un interviu, faptul ca ar fi avut o relatie amoroasa cu nimeni alta decat Jada Pinkett-Smith, in trecut, iar Will Smith, care ar fi stiut de toata treaba, le-ar fi dat binecuvantarea. Pam, pam! Cum suna asta? Parca nu-ti vine sa crezi, nu? 
 
''Nu am facut nimic gresit. Ii iubesc pe acei oameni (Jada si Will). Sunt oameni minunati. El mi-a dat binecuvantarea lui. M-am dedicat relatiei ani buni din viata mea si am iubit-o si o iubesc enorm pe Jada. M-am devotat complet ei. Am fost complet vulnerabil.'', a declarat cantaretul.
 
Cu toate acestea, nu este prima oara cand Alsina o aduce pe Jada in peisaj, deoarece daca ne amintim bine, acesta a starnit controverse odata cu lansarea clipului piesei ''Nunya'', in care apare si un GIF cu Jada. Ca sa nu mai vorbim de versurile pieselor...
 
Cat despre Will Smith, se pare ca acesta ar fi fost, pe bune, de acord cu relatia dintre Alsina si Jada.
„Am vorbit cu Will despre asta. Avand in vedere ca relatia lor se transformase dintr-un mariaj intr-un parteneriat, lucru despre care au mai vorbit, fara romantism, el mi-a dat binecuvantarea.”, a declarat Alsina.
 
 Ei bine, dupa toate aceste declaratii, soții Smith le-au negat, evident,  declarand ca sunt ”total neadevarate”, fara a mai da alte explicatii. 
Hmmm... tu ce crezi?

Partenerii Nostri