Celebrity Selfies
Vedete Foto:Profimedia Images/Selena Gomez si Benny Blanco

Benny Blanco isi doreste o familie alaturi de Selena Gomez

Articol scris de UTV Data publicării:

In timpul uniu interviu cu Howard Stern, celebrul producator muzical a destainuit ca isi doreste sa aiba copii impreuna cu iubita lui, Selena Gomez, mai ales ca este inconjurat de copii pe care ii adora.

"Am o multime de fini, am o multime de nepoti. Imi place sa fiu in preajma copiilor," a spus Benny Blanco in cadrul interviului.

Citeste si "Iubitul Selenei Gomez a fost escortat de pe covorul rosu de la Emmy 2024. Benny Blanco a fost confundat cu un fan"

 Benny Blanco, in varsa de 36 de ani, a recunoscut ca se gandeste zilnic la a avea copil cu Selena, in varsta de 31 de ani. Atunci cand a fost intrebat insa de casatorie Benny a spus ia lucrurile pe rand si ca momentan profita de fiecare zi pentru a-i spune Selenei ca nu crede ca viata lui ar putea fi mai buna de atat.

Cine este Benny Blanco

Benny Blanco, in varsta de 35 de ani, este un cunoscut producator muzical care a colaborat cu nume mari din industrie precum: Justin Bieber, The Weeknd, Camila Cabello. Selena il cunoaste pe Benny de ceva ani, dar de-abia in 2019 au avut prima colaborare pentru single-ul "I Can't Get Enough" cu J Balvin. 

Citeste si "Selena Gomez si Benny Blanco au fost surprinsi in ipostaze tandre la un meci de baschet"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri