Vedete

Beyonce a apelat la Photoshop pentru a-si retusa aspectul, iar fanii au observat asta

Articol scris de UTV Data publicării:

Beyonce este mai nou pe lista celor care apeleaza la Photoshop pentru a arata perfect in pozele pe care le posteaza pe social media.  Da, Photoshop, programul ala care iti imbunataseste imaginea, insa care atunci cand e folosit gresit sau in exces, poate sa o inrautateasca.

Well, daca unii artisti sunt foarte atenti la detalii cand vine vorba de editarea pozelor, in cazul lui Beyonce se pare ca au scapat cateva greseli care au fost semnalate imediat de catre fanii acesteia.  

Mai exact, artista si-a postat o poza pe Instagram, realizata in timp ce mergea la o intalnire cu sotul ei Jay Z.

Ei bine, cu toate ca avea un look impecabil, ca de obicei ce-i drept, fanii acesteia au fost atenti la detalii si au observat cum scarile din spatele artistei arata putin deformate, semn ca aceasta si-a editat talia pentru a parea mai subtire, fara a mai lua in vedere ce se poate observa in jurul ei.

Well, acesta a fost si motivul pentru care au inceput sa apara comentarii prin care i se atrage atentia, in repetate randuri, asupra faptului ca pozele facute cu telefonul nu sunt atat de naturale pe cat vor sa para si ca nici macar selfie-urile nu mai sunt ceea ce erau odata, deoarece artista apeleaza mereu la un fotograf pentru fiecare poza postata.

Cat despre Beyonce, aceasta nu a comentat inca subiectul si, sincer, nici nu credem ca o va face. Totusi, se pare ca problema pozelor editate exista si la case mai mari.

Deci, Queen Bey, inainte de a posta urmatoarea poza, fii atenta la detalii! Daca nu o faci tu, o vor face fanii. 

Etichete: andreea din , utv , beyonce , unews

Partenerii Nostri