Vedete

Billie Eilish a facut glume pe tema stilului ei vestimentar la SNL: „Dacă nu mă cunoști pentru muzica mea, s-ar putea să mă cunoști pentru părul meu sau pentru hainele mele”

Articol scris de UTV Data publicării:

Billie Eilish a facut cateva glume bune, trebuie sa recunoaştem, despre hainele ei largi, în timpul debutului ei ca gazdă in cadrul show-ului Saturday Night Live.

Well, Billie a ieșit la monolog purtând o rochie supradimensionată din dantelă albă cu broderie roșie de la Simone Rocha, care a făcut-o să pară ca o femeie „căsătorită într-un anime”. :)))))))))

Well, în ceea ce privește aspectul ei, Billie a recunoscut că a fost o alegere destul de îndrăzneață făcandu-şi apariţia asa.

„Dacă nu mă cunoști pentru muzica mea, s-ar putea să mă cunoști pentru părul meu sau pentru hainele mele”, a spus Billie înainte de a face o glumă pe tema stilului ei vestimentar: „De aceea am decis să mă îmbrac ca doamna Crăciun mergând la club.'' Hahahah... bine pe glume, Billie!

Billie a continuat apoi să deschidă despre stilul ei vestimentar, care de obicei constă în topuri largi, jachete și pantaloni.

„Nu a fost doar pentru confort sau pentru stil. Acest lucru este greu de spus pentru mine, dar adevăratul motiv pentru care am început să port haine largi pe atunci a fost pentru că arătam, de fapt, ca doi copii puşi unul peste altul, încercând să mă strecoare într-un  film interzis copiilor sub 17 ani'', a spus ea zâmbind.BB

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: utv , billie eilish , unews

Partenerii Nostri