Vedete

Billie Eilish a izbucnit in plans dupa ce a vazut documentarul despre viata ei

Articol scris de UTV Data publicării:
Billie Eilish a izbucnit in plans de emotii dupa ce s-a uitat la documentarul despre viata ei, ''Billie Eilis: The World's a Little Blurry'', ce urmeaza a fi lansat in aceasta luna. Mai mult, starul pop in varsta de 19 ani i-ar fi interzis familiei sale, inclusiv fratelui ei Finneas, sa vada documentarul inainte ei, deoarece ii era teama de cum ar fi fost surprinsa in anumite cadre, in care starea ei de sanatate nu era una tocmai buna. 
 
Ei bine, in cele din urma aceasta a fost incantata de modul ''atat de frumos si intim'' in care a fost surprinsa in acele cadre care ii ridicau la inceput semne de intrebare.

''Eram in sufrageria mea si imi spuneam - Nu are nimeni voie sa-l vada inaintea mea, nici macar familia mea -, deoarece stiam ca sunt niste cadre care ar fi putut sa exprime altceva si nu ce simteam cu adevarat. Lucruri nasoale se intampla. Am avut dureri de stomac toata ziua, dar am plans de bucurie. Nu as fi crezut niciodata ca cineva va fi capabil sa surprinda exact ceea ce se intampla in viata mea, intr-un mod atat de frumos si intim''

De asemenea, artista a vorbit deschis, in film, despre lupta pe care a dus-o cu depresia si cu gandurile suicidale, spunand recent ca ''a fost destul de brutal pentru mine sa retraiesc anumite momente''.

''Treceam prin iad in anumite momente din viata mea si habar nu aveam ca cineva surprinde asta. Faptul ca au suprins aceste imagini, iar tu imi poti vedea emotiile....'', a adaugat artista.

Mai mult, potrivit unui comunicat de presa, 'Billie Eilish: The World’s a Little Blurry' spune ''adevarata poveste a cantaretei si arata ascensiunea sa in cariera, la statutul de superstar global.''. De asemenea, ''ofera o privira profunda, intima asupra calatoriei acestei adolescente, la doar 17 ani''.

So, stay tuned! 'Billie Eilish: The World’s a Little Blurry' urmeaza sa fie lansat pe 26 Februarie! 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri