Vedete

Billie Eilish, acuzata de rasism in urma unor video-uri aparute pe online

Articol scris de UTV Data publicării:
Billie Eilish a reuit sa faca, din nou, valuri pe internet, dar nu cu un nou single, ci cu un video postat pe TikTok, care a fost catalogat de fani ca fiind unul rasist, din cauza comportamentului artistei.   
 
Clipul a fost urcat pe TikTok de catre un utilizator, despre care nu se stie exact cum a facut rost de acele clipuri si care au fost, mai exact, intentiile lui atunci cand a editat acest clip in care Billie Eilish foloseste cuvinte jignitoare la adresa minoritatiilor asiatice din State. Mai mult, se pare ca aceasta a imitat, in bataie de joc, accentul asiatic.
 
Evident, in urma celor intamplate reactiile au luat amploare pe social media. Drept urmare, fanii lui Billie Eilish nu au mai avut rabdare ca artista sa spuna ceva despre aceste acuzatii grave si s-au grabit sa ceara pe social media ca artista sa fie „cancelled”.
 
Ei bine, la aproape o saptamana de cand video-urile au fost publicare pe online, artista si-a cerut scuze intr-un mesaj publicat pe Instagram, unde a specificat si faptul ca era mica si nestiutoare, dar si ca filmarile respective au fost editate.
 
Billie Eilish a declarat ca este „socata si-i este rusine de ea”. Ea sustine ca a folosit cuvantul jignitor la adresa comunitatii asiatice din State dupa ce l-a auzit intr-o piesa si ca l-a momentul respectiv nu stia ca o astfel de adresare este rasista.
 
Chiar si asa, ea si-a cerut scuze si a scris ca intelege ca astfel de comportamente si cuvinte sunt dureroase pentru cei din comunitatea asiatica.
Etichete: utv , billie eilish , unews

Partenerii Nostri