Vedete

Billie Eilish arata cum se manifesta depresia in noul videoclip regizat si editat de ea pentru piesa ''Male Fantasy''

Articol scris de UTV Data publicării:
Billie Eilish a lansat recent videoclipul piesei "Male fantasy", extrasa de pe noul ei album, "Happier than ever". Ei bine, videoclipul asta este unul special, cu insemnatate, deoarece povestea acestuia incadreaza reprezentarea vizuala a depresiei si cum este sa traiesti cu ea. 
 
Asa cum se vede in clip, Billie Eilish apare in diferite ipostaze: stand pe podeaua din bucatarie, uitandu-se in gol, mancand intr-o camera intunecata sau plimbandu-se pierduta prin casa, in timp ce zilele trec pe langa ea.
 
Cat despre versurile piesei, acestea vorbesc despre o iubire pierduta: „Distract myself with pornography / I hate the way she looks at me / I can’t stand the dialogue, she would never be / That satisfied, it’s a male fantasy.”
 
Mai mult, acest videoclip este unul special, deoarece Billie este cea care a regizat si editat acest clip cap coada. „Primul video editat de mine, lucru pe care l-am găsit distractiv și extrem de satisfăcător”, a declarat artista.
 
Pe langa toata dramele pe care le prezinta in melodiile ei, Billie este implicata si in solutionarea problemelor mediului inconjurator, rugand leaderii lumii sa ia in serios problema inclazirii globale. 
 
Mai mult, artista s-a alaturat lui Jaden Smith, Barack Obama și David Attenborough pentru a participa în cadrul documentarului „Dear Earth.”
 
Abia asteptam sa vedem produsul final! <3 
 
Vezi clipul piesei mai jos! Press Play & Enjoy! 
 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri