Vedete

Billie Eilish: ''Cand sunt pe scena trebuie sa ma detasez de ideile pe care le am despre corpul meu''

Articol scris de UTV Data publicării:

Se stie ca Billie Eilish este adepta outfit-urilor baggy, in special atunci cand e pe scena sau cand iese in public... exceptand, ce-i drept, ultimele sale aparitii.  Cu toate acestea, se pare ca artista duce o lupta vis-a-vis de aspectul corpului ei in special atunci cand  are concerte si este expusa multimii.

''Cand sunt pe scena trebuie sa ma detasez de ideile pe care le am despre corpul meu (...)  Am o imagine atat de cumplita despre corpul meu, incat nu iti vine sa crezi... asa ca trebuie doar sa ma detasez.'', spune Billie. 

 In aceeasi discute, artista face referire si la un incident de anul trecut, cand a fost fotografiata de paparazzi pe strada, in pantaloni scurti sport si maiou, pozele respective devenind virale pe internet. 

''Ai o poza in care esti surprins de paparazzi fix cand iesisei pe usa, cand pusesei orice pe tine cu gandul ca nu esti fotografiata, in schimb lumea te vede cum arati si te numeste: ''Grasa!'', adauga Billie. 

De asemenea, artista spune ca nu reuseste sa inteleaga de ce unele persoane sunt atat de interesate de cum arata corpul unei alte persoane si de ce pun atat de mult accent pe asta.  Mai mult, Billie a criticat, de asemenea, vedetele care au recurs la interventii chirurgicale plastice si nu recunosc asta, spunand despre ele ca promoveaza asteptari nerealiste ale imaginii corporale.

''Este complet ok sa-ti faci treaba - fa asta, fa asta, fa ce te face fericit. Insa nu mai este ok atunci cand vi si negi asta si spui - [Oh, sunt naturala...]. Asta ma infurie literalmente. '', a adaugat artista.    

 

Partenerii Nostri