KROQ Absolut Almost Acoustic Christmas - Day 2
Vedete INGLEWOOD, CA - DECEMBER 09: Billie Eilish performs on stage during KROQ Absolut Almost Acoustic Christmas at The Forum on December 9, 2018 in Inglewood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for KROQ/Entercom)

Billie Eilish isi dezvaluie corpul in timpul unui concert din Miami!

Articol scris de UTV Data publicării:

Billie Eilish a facut-o si pe asta! Momentul  total neasteptat si socant pentru fanii acesteia a avut loc recent, in timpul concertului sau din Miami,  in cadrul turneului  ''Where Do We Go''.

Mai exact, cantareata in varsta de 18 ani, pe care de obicei o vezi purtand tinute beggy, s-a dezbracat, ramanand in sutien, intr-un material video care derula pe ecrane, in timp cea aceasta vorbea, pe scena,  despre opiniile oamenilor despre ea si despre criticile pe care aceasta le primeste  deseori, din cauza faptului ca isi ascunde trupul.

In timpul show-ului, Eilish a purtat, ca de obicei, o camasa verde, pantaloni scurti si adidasi in picioare, iar discursul ei a inceput cam asa:  ''Aveti opinii despre parerile mele, despre muzica mea, despre hainele mele, despre corpul meu. Unii imi urasc stilul vestimentar, altii il lauda, unii se foloseasc de el pentru a ma face sa ma simt rusinata.''.

Aceasta a mai adaugat faptul ca intotdeauna simte ca oamenii o privesc ciudat, simtindu-le privirile rautacioase, doar din cauza faptului ca e persoana publica. ''Daca sunt un star, sunt o c***a, desi nu mi-ai vazut niciodata trupul, tot il judeci din cauza asta.''.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Evident, clipul in care aceasta si-a dezvaluit corpul a starnit numeroase aplause si strigate din partea multimii placut surprinse de cele vazute. 

Acum ramane de vazut daca va face asta si la celelate concerte. Ce parere aveti?

Partenerii Nostri