7th Annual We Can Survive, Presented By AT&T, A RADIO.COM Event
Vedete LOS ANGELES, CALIFORNIA - OCTOBER 19: Billie Eilish performs onstage during the 7th Annual We Can Survive, presented by AT&T, a RADIO.COM event, at The Hollywood Bowl on October 19, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for RADIO.COM )

Billie Eilish spune ca este dezgustata de oamenii care poarta blana de nurca

Articol scris de UTV Data publicării:

''Unde va e inima?'', e intrebarea pe care le-a adresat-o Billie Eilish celor care poarta blanuri.

Intr-o serie de Insta Stories, artista a vorbit despre ''dezgustul'' ei fata de persoanele care poarta blana de nurca.

Potrivit BuzzFeed, Billie a abordat acest subiect pe Instagram, dupa ce un videoclip cu o nurca ascunsa intr-o scoarta de copac a devenit virala pe Twitter.

Referindu-se la video-ul viral, Eilish a spus: ''Doar ca sa stiti... aceasta este o nurca. Purtati gene si papuci de nurca... ma dezgustati lol. Unde va e inima?''

''Din asta va veti face paltoanele? Sunteti diabolici AF lol.'', e o alta postare facuta de Billie pe social media.

Iar in cazul in care nu stiati deja, Billie Eilish, care este vegana, a acuzat la inceputul anului industria carnii si a produselor lactate, ca ''tortureaza animalele'', printr-un raspuns la o postare facuta pe Instagram, in care angajatii fermei Fair Oaks din Indiana, au fost filmati lovind si impingand viteii nou-nascuti pe podea.

''Imi tin gura inchisa in majortitatea timpului despre acest subiect, deoarece cred ca toata lumea ar trebui sa manance si sa spuna orice vrea si nu simt nevoia le arunc oamenilor in fata tot ceea ce cred.'', a scris artista in descrierea video-ului.

''Daca poti sa te uiti la acest video si sa nu ai nici o apasare inseamna ca tu contribui la asta prin simplul fapt ca mananci creaturile care au fost torturate doar pentru placerea ta. Imi pare rau tine.'', a adaugat Billie.

Etichete: andreea din , utv , billie eilish

Partenerii Nostri