Billy Ray Cyrus seemingly gets engaged to singer Firerose
Vedete Foto:Profimedia Images/Cei doi au inceput ca prieteni, iar dupa 14 ani, s-au casatorit.

Billy Ray Cyrus divorteaza de sotia lui, cantareata Firerose, dupa sapte luni de mariaj

Articol scris de UTV Data publicării:

Artistul in varsta de 62 de ani s-a casatorit cu Firerose, in varsta de 35 de ani, al carei nume real este Johanna Rose Hodges, in octombrie anul trecut, dupa o logodna de 14luni. Mariajul sau cu Firerose a scindat familia Cyrus in doua tabere, Miley alegand sa fie in tabara mamei, rupand astfel legatura cu tatal sau.

Acum ca cei doi s-au despartit - actele de divort fiind depuse discret luna trecuta, suntem curiosi sa vedem daca Miley va relua legatura cu tatal sau.

Conform TMZ, Billy a invocat "diferente ireconciliabile" si "conduita maritala nepotrivita" ca motive pentru solicitarea terminarii legale a casatoriei.

Billy Ray Cyrus (4)

Billy Ray Cyrus a solicitat anularea casatoriei pe baza fraudei

Intr-un episod din emisiunea „The Kelly Clarkson Show” de anul trecut, cuplul a povestit despre intalnirea lor iesita din comun pe o strada din Los Angeles. Firerose iesea de la o auditie, iar Billy Ray se plimba cu cainele sau. Cei doi au inceput ca prieteni, iar dupa 14 ani, s-au casatorit.

In ciuda aparentelor, mariajul celor doi a luat sfarsit foarte repede. Billy Ray sustine ca a fost indus in eroare de Firerose in legatura cu intentiile ei, motiv pentru care a solicitat anularea casatoriei pe baza fraudei. Cantaretul a dorit ca Firerose sa paraseasca imediat domiciliul conjugal pana pe 24 mai, oferindu-i sprijin financiar pentru a se reloca.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: divort , cuplu , billy ray cyrus

Partenerii Nostri