Site Cover
Vedete

Bradley Cooper si Gigi Hadid au fost surprinsi impreuna in New York

Articol scris de UTV Data publicării:

Bradley Cooper si Gigi Hadid au fost surprinsi de doua ori impreuna in ultimele saptamani. Cei doi au fost pozati de paparazzi la cina in New York si la o plimbare cu masina lui Bradley pe strazile din oras. Conform PEOPLE, o sursa apropiata a celor doi spune ca nu este vorba despre o relatie romantica, "cei doi doar se simt foarte bine impreuna."

Cu toate acestea, se pare ca Hadid, 28, “a avut mereu un crush pe Cooper”, si isi doreste sa incerce ceva mai mult cu actorul in varsta de 48 de ani, a confimat sursa.

“Ei au foarte multe lucruri in comun si este posibil sa vedem ceva mai mult. Acum totul pare super casual, dar amandoi au copiii, cariera, vieti foarte aglomerate si inteleg cum este viata in aceste cercuri de la Hollywood. Este chiar foarte dragut… si exista atractie,” a povestit sursa pentru People.

Gigi Hadid a fost vazuta in nenumarate randuri in compania lui Leonardo DiCaprio dar se pare ca relatia lor nu a trecut la nivelul urmator, iar la scurt timp dupa, actorul a fost surprins in compania modelului italian Vittoria Ceretti.

Bradley Cooper a fost suprins in vacanta alaturi de fosta lui partenera, Irina Shayk, si fetita lor. Toata lumea a crezut ca acestia s-au impacat cand au vazut imaginile topless realizate in vacanta. Dar se pare ca acestia au o relatie amicala iar Irina este impreuna cu Tom Brady, un jucator renumit de fotbal american.

Partenerii Nostri