Vedete

Bradley Cooper vorbeste despre idila cu Lady Gaga: ''Asta am vrut sa vedeti.''

Articol scris de UTV Data publicării:

Buuun, deci va amintiti cand Bradley Cooper si Lady Gaga au interpretat piesa „Shallow” la Oscar 2019, iar oamenii si-au pierdut mintile instant, deoarece chimia dintre cei doi era coplesitoare? 

Ei bine, aproape trei ani mai tarziu, Bradley a vorbit, finally, in cadrul unui interviu pentru Hollywood Reporter, despre toate zvonurile din perioada in care toata lumea vorbea despre legatura dintre el si Lady Gaga, in special despre show-ul pe care l-au avut la Gala Oscar 2019, spunand, in cele din urma, ca totul a fost doar un act si ca asta si-au dorit, de comun acord, sa transmita publicului. 

Mai mult, Bradley a spus ca decizia de a juca rolul personajelor principale l-a ajutat sa-si infrunte teama de a canta pe scena live. „Doar din punct de vedere personal, reduce nivelul de anxietate”, a explicat el.

„Se cam indragostesc in acea scena din film. Este acel moment exploziv in care se intampla asta pe o scena imensa, in fata a mii de oameni”, a continuat el.  

El a mai spus despre Gaga: „Este teribil de frumoasa si carismatica. Cand am intalnit-o, m-am gandit: ''oare pot sa profit de talentul asta... sau mai rau o sa incurce”. Dar apoi, cand am inceput sa lucram impreuna, mi-am dat seama: „Oh, oh, cerul este limita atunci cand vine vorba de ceea ce este capabila sa faca si de nivelul ei de angajament.”.

De asemenea, Bradley a vorbit si despre piesele lor de dragoste si despre chimia pe care a avut-o cu Gaga, pe care am vazut-o cu totii la acea vreme. „Da, oamenii au vazut dragoste si ghiciti ce? Asta am vrut sa vedeti. Acest „Shallow” este un cantec de dragoste. Filmul, ''A Star Is Born'' este o poveste de dragoste. Am muncit atat de mult, am muncit toata saptamana la acel show''.

Partenerii Nostri