Vedete

Britney Spears este devastata dupa despartirea de Sam Asghari

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca Britney Spears nu reuseste sa treaca peste despartirea de sotul ei, Sam Asghari. Potrivit unor surse apropiate totul prezinta o provocare pentru ea.

In cadrul unui interviu pentru E! Entertainment, un apropiat a dezvaluit ca artista stia ca “ea si Sam au probleme in relatie, insa nu si-a dorit sa renunte”.

Potrivit sursei, cantareata se simte ca si cum i-ar fi fost tras covorul de sub picioare si incearca sa se adapteze situatiei.

“Toti prietenii ii spun ca ii va fi mai bine singura, dar ea nu vrea sa accepte despartirea, spune ca este prea dureros pentru ea”.

Cu toate acestea, conform unui prieten apropiat de-ai lui Sam, se pare ca modelul se concetreaza pe el, iar de curand s-ar fi mutat intr-o cladire luxoasa la granita dintre Beverly Hills si Century City.

Ce reactie a avut Britney de la anuntul divortului de Sam Aghari?

Ei bine, saptamana trecuta, Britney Spears a avut prima reactie de la anuntul divortului de Sam, ea afirmat intr-o postare pe Instagram ca nu va explica motivul despartirii, mai mult decat atat a subliniat ca nu mai putea suporta durerea.

“Dupa cum toata lumea stie, Hesam si cu mine nu mai suntem impreuna… 6 ani este o perioada lunga de timp pentru a fi cu cineva, asa ca, sunt putin socata, dar… nu sunt aici pentru a explica de ce, pentru ca, sincer, nu este treaba nimanui!!! Dar,  sincer, nu mai puteam suporta durerea!!! Intr-un fel de mod telepatic am primit atatea mesaje care imi topesc inima de la prieteni si va multumesc !!! Am fost tare mult prea mult timp si Instagram-ul meu poate parea perfect dar este departe de realitate si cred ca stim cu totii asta !!! Mi-ar placea sa imi arat emotiile si lacrimile despre cum ma simt cu adevarat dar nu stiu de ce a trebuit mereu sa imi ascund slabiciunile !!! Daca nu as fi fost soldatul puternic al tatalui meu, as fi fost trimisa in locuri unde sa fiu reparata de medic !!! Dar atunci am avut cea mai mare nevoie de familie !!! Trebuie sa fii iubit neconditionat… nu sub anumite conditii !!! Asa ca voi fi puternica si voi face tot ce pot!!! Si chiar ma descurc al naibii de bine !!! Oricum o zi buna si nu uitati sa zambiti !!!”, a scris artista pe Instagram, conform News.ro

 

Partenerii Nostri