Vedete

Britney Spears este libera de sub tutela tatalui sau!

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa 13 ani in care nu a avut dreptul sa-si traiasca viata si sa-si urmeze visurile, Brtiney Spears este oficial liberaaaaaaaaa!

Judecatoarea Brenda Penny a declarat la Curte Suprema din L.A ca aranjamentul legal trebuie sa se termine imediat.

Decizia aceasta ii va schimba viata cantaretei, careia i-au fost controlate finantele si viata personala din prima secunda in care tutela a intrat in vigoare, in anul 2008.

"Tutela asupra persoanei si averii lui Britney Jean Spears nu mai este necesara", a spus judecatoarea Penny. 

Hotararea vin la cateva luni distanta dupa momentul in care star-ul pop a discutat, pentru prima data, public aranjamentul tutelei. In timpul marturisirii aceasta a spus ca tutela este asemanatoare unui abuz si cere sa fie terminata fara ca sa ea mai fie supusa evaluarilor mentale.

Judecatoarea Penny i-a indeplinit dorinta lui Britney, declarand ca: "nu este nevoie de o declaratie a situatiei psihice a lui Britney", sustinand ca a fost o tutela voluntara.

John Zabel, contabilul care a preluat, temporar, controlul asupra proprietatii cantaretei in septembrie, cand tatal ei Jamie Spears a fost suspendat din tutela, isi va pastra unele puteri. El va ajuta la solutionarea problemelor financiare in curs- legate de caz, va ajuta la executarea planificarii succesorale si va transfera activele externe intr-un trust existent pentru Britney.

Multi militanti ai #FreeBritney, care au cerut de ani de zile incetarea mandatului de tutela, au sarbatorit victoria lui Britney in fata tribunalului, in timp ce logodnicul vedetei, Sam Asghari, a postat pe Instagram cuvantul „Freedom”. La descriere, el a scris: "Istoria a fost facuta astazi. Britney este libera!"

Cat despre Britney... aceasta a postat o filmare, pe Instagram, in care sunt surprinsi fanii sai petrecand si sarbatorind victoria ei.

"Bunule Dumnezeu, imi iubesc fanii asa mult! E o nebunie! Cred ca o sa plang pentru tot restul zilei!!! Cea mai buna zi din viata mea!!Multumesc, Doamne!", a scris Britney in descrierea filmuletului.

Lucruri merg in favoarea lui Britney, iar pe data de 8 decembrie a fost stabilita o alta audiere pentru a rezolva orice chestiune financiara restanta si existenta.

Partenerii Nostri