Vedete

Britney Spears i-a dat unfollow surorii sale pe Instagram! De ce a ales artista sa faca acest lucru?

Articol scris de UTV Data publicării:

Fanii artistei au observat ca numarul persoanelor pe care aceasta ii urmareste pe Instagram a scazut la 46. Persoana pe care a ales s-o scoata din lista ei de prieteni este chiar sora ei, Jamie Lynn Spears.

Decizia cantaretei a venit la o zi dupa ce fratele ei a postat un mesaj de sarbatoarea cu ocazia noului An: "Draga 2021, ai incercat cel mai mult...binecuvantata sa-ti fie inima", a fost mesajul lui Zoey, caruia i-a atasat o colectie de fotografii din ultimele 12 luni. "Sper ca 2022 nu va aduce nimic altceva decat vindecare, dragoste, pace si fericire pentru voi toti! Va urez un An Nou in siguranta si fericire", a incheiat fratele artistei.

Britney si-a acuzat deseori ori familia de practici "abuzive", pe tot parcursul aranjamentului juridic care a luat sfarsit in noiembrie 2021. 

De asemenea, aceasta i-a atrasat atentia, in mod special, surorii sale, Jamie Lynn Spears, in urma cu cateva luni, acuzand-o ca nu a sustinut-o pe tot parcursului procesului.

„Nu-mi place ca sora mea a aparut la o emisiune de premii si a interpretat CANTELE MELE ca fiind remixuri !!!!! Asa-numitul meu sistem de aparare m-a ranit profund !!!! Aceasta tutela mi-a ucis visele”, a scris Britney in iulie. „Deci tot ce am este speranta si speranta este singurul lucru din aceasta lume care este foarte greu de ucis... totusi oamenii inca incearca!!!!”

Acestea fiind spuse, cateva luni mai tarziu, cantareata a ales sa o stearga pe sora ei din lista de prieteni si sa-i dea unfollow.

Se pare ca usor, usor, Britney alege sa-i scoata pe toti membrii familiei sale din viata ei. Sa fie oare asta o decizie buna?

Partenerii Nostri