Vedete

Britney Spears: ''Nu sunt fericita. Nu pot dormi. Sunt atat de furioasa si sunt deprimata''.

Articol scris de UTV Data publicării:

Britney Spears a cerut oficial instantei din Los Angeles sa fie scoasa de sub tutela tatalui ei, Jamie Spears care este de 12 ani tutorele legal al artistei, din cauza presupuselor probleme mintale ale acesteia.

Asadar, daca in 2008 Britney l-a denuntat pe tatal ei pentru controlul exercitat asupra vietii ei personale, iata ca de aceasta data Britney a scos la iveala mult mai mult detalii extrem de grave despre felul in care tatal ei, impreuna cu echipa de management, ii controleaza viata in totalitate, confirmand, in cele din urma, banuielile miscarii #FreeBritney, motiv pentru care atat fanii, cat si colegii de breasla sunt si mai ingrijorati pentru sanatatea mintala a artistei. 

„Am spus intregii lumi ca sunt OK si ca sunt fericita - este o minciuna... Nu sunt fericita. Nu pot dormi. Sunt atat de furioasa si sunt deprimata”.

Si mai alarmant este faptul ca artista a marturizit ca isi doreste mult sa faca un copul cu iubitul ei, insa cei care sunt in spatele tutelei ii interzic total sa faca asta, oblingand-o sa foloseasca metode contraceptive.

„Vreau sa ma pot casatori cu iubitul meu si sa am un copil, dar ei îmi spun ca nu pot face asta. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin, pentru a ma impiedica sa am un copil. Vreau sa merg la un medic si sa renunt la el, pentru a putea avea un copil, dar ei mi-au spus ca nu am voie. Ma simt abuzata, intimidata si singura.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Asa cum spuneam mai sus, aceasta marturie extrem de emotionanta si, in acelasi timp, extrem de cutremuratoare, nu i-a socat doar pe fanii artistei, ci intreaga industrie. Drept urmare, au aparut instant mii de reactii in semn de solidaritate, pe social media, venite din partea multor nume celebre precum Justin Timberlake, Mariah Carey, Sarah Jessica Parker si lista poate continua, care si-au exprimat sustinerea pentru Britney, folosind, de asemenea, si hashtag-ul #FreeBritney

Justin Timberlake a simtit nevoia sa intervina in controversatul scandal in care se afla Britney Spears de cativa ani cu familia ei. Mai precis cu tatal ei deoarce Britney se afla sub tutela lui, in care ii controleaza cariera si averea fara ca artista sa poata sa faca ceva. 
 
Justin Timberlake si-a aratat suportul in miscarea free britney, postand pe retelele de socializare mesaje ca:  “nimeni nu ar trebui sa fie tinut impotriva vointei lui, cu atat mai mult sa ceara premisiunea pentru a avea acces la roadele muncii lor”.
 
Artistul a tinut sa speficice ca in ciuda trecutului lor, el impreuna cu sotia sa o sustin pe Britney din toate punctele de vedere.  Lucru care l-a facut pe Justin sa iasa din nou cu un mesaj pe retelele de socializare a fost faptul ca lui Britney i se respinge dorinta de a avea un copil, artista fiind obligata de catre tatal ei sa poarte un sterilet. 
 
Din pacate, un tribunal american a respins incercare a lui Britney Spears, in varsta de 38 de ani, de a-i lua controlul tatalui ei asupra carierei si averii sale, relateaza BBC.

 

Partenerii Nostri