Vedete

Britney Spears poate sfarsi ca Amy Winehouse

Articol scris de UTV Data publicării:

Familia artistei este de parere ca aceasta ia droguri foarte puternice si ca e la un pas de o tragedie.

Potrivit Daily Mail, atat fostul sot, Kevin Federline, cat si tatal artistei, Jamie Spears, sunt de parere ca solista hiturilor precum "Hit me baby one more time" si "Toxic" este sub influenta unor droguri periculoase si este pe drumul lui Amy Winehouse.

"Ma tem ca ia metamfetamina si ma rog ca cineva sa faca publica informatia, poate asa se trezestea si ea la realitate. Este infricosator, caci este mama copiilor mei. De fiecare data cand suna telefonul ma gandesc ca as putea primi o veste devastatoare. Nu vreau ca baietii mei sa se trezeasca intr-o dimineata si sa afle ca mama lor a luat o supradoza", a spus Kevin Federline.

Mai mult decat atat, cei doi copii ai artistei, Preston, in varsta de 17 ani si Jayden, in varsta de 16 ani, sustin ca au vazut cum se livreaza droguri la ea acasa si refuza sa o mai viziteze.

Dupa aceste acuzatii, Britney Spears nu a ramas indiferenta, ea a lansat acuzatii grave asupra copiilor ei, spunand ca acestia inventeaza povesti.

"Faptul ca toti acesti oameni vorbesc despre lucruri care nu sunt aevarate este foarte trist. Poate ca nici nu sunt ei, pentru ca astfel de informatii nu au sens. Imi pare foarte rau ca m-am chinuit sa fac lucrurile sa mearga si niciodata nu a fost de ajuns. Sa vorbiti in acest fel depre mine pur si simplu imi sfasie inima", a scris artista intr-un mesaj postat pe retelele de socializare.

Etichete: britney spears

Partenerii Nostri