Vedete

Britney Spears, primele reactii despre documentar: ''Am plans doua saptamani''

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa o perioada lunga de asteptare, Britney Spears a vorbit pentru prima data despre controversatul documentar ce scoate la iveala informatii socante din viata artistei.

Ei bine, se pare ca reactia acesteia nu a fost tocmai una pozitiva, deoarece  Britney e deranjata si, in acelasi timp, socata de lumina in care a fost pusa. “M-am simtit stanjenita de felul in care m-a prezentat“.

Cu toate acestea, desi artista a declarat ca este socata de modul in care a fost descrisa, aceasta isi doreste sa nu acorde atentie lucrurilor care i-ar putea afecta sanatatea mintala, mai ales ca stim cu totii situatia in care se afla de ceva timp.

Mai mult, se pare ca artista nici macar nu a urmarit tot documentarul, insa se declara stanjenita din cauza partilor scurte pe care le-a vizionat, declarand, printr-o postare pe Instagram, ca a plans timp de doua saptamani.

''Nu am urmarit documentarul, dar, din ce am vazut din el, m-am simtit stanjenita de felul in care m-au prezentat. Am plans doua saptamani si, ei bine, inca mai plang uneori”, un detaliu important fiind acela ca artista nici macaru nu a colaborat cu echipa de productie care a realizat documentarul, cu toate ca, potrivit Variety,  regizoarea si producatoarea Samatha Stark a declarat  ca a incercat sa o contacteze pe Spears pentru a participa la realizarea documentarului, insa nu crede ca solicitarea ei a ajuns la cantareata.

Partenerii Nostri