Vedete

Britney Spears s-a logodit!

Articol scris de UTV Data publicării:

La scurt timp dupa ce tatal ei a renuntat, in sfarsit, la tutela, se pare ca avem inca o veste buna despre Britney Spears.  

Ei bine, artista si-a anuntat in urma cu cateva zile logodna cu iubitul ei, Sam Asghari. Vestea a venit printr-un scurt video postat pe contul ei de Instagram in care aceasta isi arata inelul de logodna, fiind extrem de fericita alaturi de Asghari.

''Nu-mi vine sa cred!!!!'', a fost reactia artistei atunci cand a vazut inelul, moment in care iubitul ei a intrebat-o daca ii place. Ei bine, evident, raspunsul a fost ''Da!''.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Well, la scurt timp dupa ce postarea a devenit publica, au urmat si avalansa de felicitari si like-uri din partea fanilor si nu numai. ''Felicitari, draga mea!! Sunt extrem de fericita pentru tine! Bine ai venit in club!'', a scris Paris Hoilton in comentarii.

De asemenea, managerul lui Asghari a declarat la randul sau ca este ''mandru sa sarbatoreasca si sa confirme logodna.''.

"Cuplul si-a oficializat astazi relatia de lunga durata si sunt extrem de emotionati de sprijinul, daruirea si dragostea exprimata fata de ei", a declarat Cohen pentru People.

Ne super bucuram sa vedem ca Britney este fericita si pare ca in sfarsit traieste asa cum isi doreste. Congrats, Britney & Asghari!

Partenerii Nostri