Vedete

"Britney vs Spears" scoate la iveala inca o serie de dezvaluiri despre viata artistei

Articol scris de UTV Data publicării:

Noul documentar ce urmareste viata lui Britney Spears, "Britney vs Spears" , a dezvaluit o declaratie pe care artista ar fi scris-o si ar fi vrut sa o citeasca la televizor pentru a-si impartasi parerea despre despartirea de fostul ei sot, Kevin Federline.

De asemenea, acest nou documentar are la baza informatii noi despre viata privata a vedetei pop, inclusiv despre faptul ca ea nu a avut acces la banii ei inca din 2008.

Printre dezvaluirile care au aparut in film a fost o declaratie pe care Britney a scris-o si i-a dat-o lui Andrew Gallery, care a lucrat si la documentarul "Britney: For the Record" din 2008. 

Spears - care are doi copii cu fostul ei sot, pe Sean, în vârstă de 16 ani și Jayden, in  varsta de 15 ani - ar fi scris ca a fost obligata sa divorteze de Federline de catre avocatii sai

Mai mult, Britney a mai declarat ca a fost obligata sa nu vorbeasca in presa despre problemele pe care le avea fostul ei sot cu consumul de substante ilegale si de faptul ca a fost neputincioasa in momentul cand a pierdut tutla celor doi copii. 

Anul acesta insa a fost un an bun pentru artista,  pentru ca in sfarsit poate sa vorbeasca liber despre toate problemele pe care l-a intampinat datorita oamenilor care i-au controlat viata timp de 13 ani. Tatal ei a fost oficial suspendat din tutela. După luni de proceduri judiciare, un tribunal din Los Angeles a luat această decizie la dorința cântăreței, care a descris situația drept abuzivă. 

Această tutelă, instituită în 2008 după tulburările psihice manifestate de vedetă, rămâne în vigoare pentru moment, însă Jamie Spears nu mai are, până la noi dispoziţii, niciun cuvânt de spus în gestionarea vieţii private sau a finanţelor fiicei sale, încredinţate profesioniştilor. 
Etichete: utv , unews , britney spears

Partenerii Nostri