Vedete

Bunica Laurei Cosoi: ''Smiley tinea mult la publicitate si bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogati artisti.''

Articol scris de UTV Data publicării:
Asa cum stim cu totii, Smiley si Laura Cosoi au format unul dintre cele mai iubite cumpluri din Romania, iar in momentul in care cu totii credeam ca cei doi vor trece la pasul urmator, s-a intamplat fix opusul , acestia hotarand sa mearga pe drumuri separate. Adevaratul motiv? 
 
Ei bine, iata ca dupa ani si ani, bunica Laurei Cosoi a dezvaluit adevaratul motiv pentru care cei doi s-au despartit la acea vreme. Mai exact, Smiley nu a vrut sa se casatoreasca cu Laura Cosoi din cauza statutului de persoana publica.
 
„L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasa, am stat de vorba cu el si mi-a placut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, cand i-a zis sa se casatoreasca, nu mi-au placut insa. A zis ca el nu se insoara, adica nu face casatorie si sa ramaa asa. Laura a zis ca nu e crestineste sa ramana o viata asa, pana cand el o sa vrea sa faca o casatorie. Și apoi, Smiley tinea mult la publicitate si bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogati artisti. E locul intai printre ei. Sa ii fie de bine!”, a declarat bunica Laurei in cadrul unei emisiuni tv.
 
Mai mult, bunica Laurei a mai povestit cum Smiley a vrut mult sa se impace cu Laura, ba chiar ar fi si plans dupa ea. 
 
„Cand a venit Smiley acasa a gasit casa goala. El a venit si a cautat-o si ea i-a spus: «Ramanem prieteni, atat, gata». A treia seara, el a venit si a cantat aici, intr-o discoteca in Pacurari. Acolo a fost si nepotul meu, care mi-a zis: «Dupa concert ne-am dus undeva si Smiley a cumparat 5 sticle de whisky si ne-a imbatat pe toti, numai el nu a baut. Si m-a rugat: «Laura, vorbeste cu Laura sa se impace cu mine. Te rog, vorbeste cu ea!» Mama, a plans Smiley dupa Laura! Atunci a intervenit Cosmin si s-a casatorit cu Laura. Care era deja fanul ei”, a continuat bunica Laurei.
 
Well, iata ca in cele din urma atat Laura, cat si Smiley sunt, in prezent, mai fericiti ca niciodata. Mai exact, Laura l-a intalnit pe Cosmin Curticapean, cel care i-a devenit si sot in 2015, iar in 2018 a devenit mama pentru prima oara. 
 
Cat despre Smiley, artistul e mai fericit ca niciodata alaturi de Gina Pistol si de fetita lor Josephine Ana Maria.           
Etichete: utv , smiley , unews , laura cosoi

Partenerii Nostri