Vedete

Cainii lui Lady Gaga au fost gasiti teferi si nevatamati!

Articol scris de UTV Data publicării:
Daca in urma cu o saptamana Lady Gaga trecea prin momente extrem de grele dupa ce doi dintre cei trei French Bulldog ai artistei au fost furati, in timp ce al treilea a fost salvat ca printr-o minune din mainile hotilor, se pare ca in prezent totul a revenit la normal, deoarece catelusii furati au fost gasiti teferi si nevatamati.
 
Mai exact, vineri seara, in jurul orei 18:00, o femeie s-a prezentat la sectia de politie cu cei doi catei ai artistei, Gustavo si Koji, fiind preluati de un reprezentant de-al artistei. Si, desi nu s-a facut publica nici o informatie cu privire la persoana care a adus cateii, se pare ca, potrivit politiei, femeia nu parea sa fi avut vreo implicare in toata povestea.
 
In ceea ce o priveste pe Lady Gaga, aceasta se afla in Roma, pentru filmarile unui film, insa a tinut sa impartasasca vestea minunata cu fanii ingrijorati din cauza celor intamplate, printr-o postare pe Instagram.
 
''Dragii mei catelusi Koji si Gustav au fost adusi in urma cu doua nopti in Hollywood.(...) O sa ofer recompensa de 500.000$ pentru ca mi-au fost inapoiati teferi.'' - asa suna o parte din mesajul postat de artista pe Instagram.
 
Cat despre ingrijitorul Ryan Fischer, care si-a riscat viata pentru a o salva pe Asia, cel de-al 3-lea patruped al artistei, este in proces de recuperare, dupa ce a fost impuscat de hoti, in seara incidentului.
 
''O sa te iubesc mereu Ryan Fischer, ti-ai riscat viata luptand pentru familia noastra. Esti pentru totdeauna un erou.''.
 
Ne bucuram ca povestea are un final fericit! <3
Etichete: andreea din , utv , lady gaga , unews

Partenerii Nostri