Vedete

S-au logodit Camila Cabello si Shawn Mendes?

Articol scris de UTV Data publicării:

Camila Cabello a lamurit situatia in ceea ce priveste o presupusa logodna intre ea si iubitul sau, Shawn Mendes.

Zvonurile referitoare la logodna au inceput sa circule imediat dupa ce artista a postat un video pe TikTok in care purta un inel pe degetul pe care ar trebui sa fie pus inelul de logodna.

In cadrul unei aparitia ale acesteia in emisiunea lui Jimmy Fallon, Camila a fost intrebata despre realitatea acestui zvon si a raspuns: "Oh, acestea sunt noutatile? Nu, guys! Nu m-a cerut si nu sunt logodita"

De asemenea, artista a mai explicat ca nu a realizat ca purta inelul pe un deget cu o importanta asa mare.

"Jur ca nu stiam pe ce mana se pune inelul de logodna, pur si simplu acolo am avut chef sa port inelul. Adica, mi-as dori sa-mi spui tu pe ce mana se poarta inelul, te rog. Pentru ca nu stiu. Parintii mei sunt casatoriti si amandoi si-au pierdut verighetele. Pe bune, nici mama nu mi-a spus...m-ar fi putut salva de la situatia asta, dar n-a facut-o pentru ca nici ea nu stie!", a spus Cabello.

Fallon a adaugat: "Este mana stanga, nu-i asa?", iar Camila a spus: "Nici macar tu nu stii! Nu e asta ceva ce ar trebui sa stim toti?"

Gazda a ras si a continuat cu faptul ca el nu poarta inel, dar are un tatuaj pe spatele sau care simbolizeaza faptul ca a facut nunta.

Well, aflati ca si Camila cu Shawn si-au tatuat iubire! <3

"Am un tatuaj pe spate, scrie "Swawn Mendes", a zis artista sarcastic. "Nu, dar scrie 'señor', iar el are unul tot pe spate unde scrie ''señorita'."

 

Partenerii Nostri