Vedete

Camila Cabello vorbeste despre relatia cu Shawn: "Si la bine si la rau suntem foarte transparenti unul cu celalalt.''

Articol scris de UTV Data publicării:

Camila Cabello a scos la iveala faptul ca iubitul ei, Shawn Mendes, este cel care o sprijina si o ajuta cel mai mult in lupta anxietatea. Mai mult, Shawn o ajuta sa aiba un stil de viata sanatos, mai ales in ceea ce priveste mancarea. 

"Am obiceiul de a manca mult cand sunt anxioasa sau ma simt inconfortabil. Nu mai sunt constienta de ceea ce fac si mananc ca un zombie, iar apoi ma simt rau. I-am povestit lui Shawn despre asta. La o petrecere VMA, i-am zis ca sunt pe cale sa o fac , iar el mi-a spus: 'e ok, hai sa respiram un pic si sa nu facem asta'. Este foarte bine pentru mine sa am pe cineva cu care sa vorbesc despre aceste obiceiuri", a declarat Camila in cadrul unui interviu pentru Glamour. 
 
Mai mult, aceasta a punctat faptul care onestititatea este principalul lucru pe care se bazeaza atunci cand vine vorba de conexiunea lor. Ba chiar obsinuiesc sa mearga impreuna la terapie pentru a se descarca si pentru a gestiona mai usor celebritatea.
 
 "Si la bine si la rau suntem foarte transparenti unul cu celalalt. Cred c de aceea avem atat de multa incredere unul in altul", a adaugat artista.   
 
De asemenea, artista a recunoscut faptul ca pentru a-si infrange anxietatea, merge la terapie. 
 
”Anxietatea e ceva ce mi-a dat batai de cap inca din adolescenta. Am invatat sa am un echilibru, sa spun ”nu”, sa-mi fac timp pentru prieteni. In ultimul an am mers la terapie, am facut progrese si ma simt mult mai bine.''.
 
Well done Camila! Si, da, luati aminte la Shawn, guys! 

Partenerii Nostri