Sinead O'Connor
Vedete Foto: Profimedia Images/Sinead O'Connor

Cantareata Sinead O’Connor a murit din cauze naturale conform medicului legist

Articol scris de UTV Data publicării:

Cauza mortii celebrei cantarete si compozitoare Sinead O’Connor a fost dezvaluita marti de medicul legist. Artista a murit din cauze naturale, conform Agerpres.

“Confirmam ca doamna O’Connor a murit din cauze naturale”, a transmis biroul medicului legist de la Soouthwark Coroners Court din Londra.

Sinead O’Connor a fost gasita fara semne vitale in casa ei din Londra in vara anului trecut, artista s-a stins din viata la 56 de ani.

Interpreta celebrei melodii “Nothing Compares 2 U” a fost gasita fara suflare iar decesul a fost declarat la fata locului. La acel moment, politia din Marea Britanie a declarat pentru Variety ca nu trateaza decesul ei ca fiind suspect si ca a predat cazul legistilor pentru a determina cauza mortii.

Sinead O'Connor da un interviu

Cum a devenit cunoscuta Sinead O’Connor?

Artista a atins culmile succesului odata cu lansarea celui de-al doilea album al sau, “I Do Not Want What I Haven’t Got”, in 1990. Discul a inclus cea mai de succes piesa a artistei, care a ajuns pe locul 1 in mai multe tari, inclusiv in Irlanda, unde a ramas in fruntea topurilor timp de 11 saptamani.

Piesa “Nothing Compares 2 U” este scrisa de Prince si lansata in cadrul proiectului sau secundar “The Family”, iar varianta lui Sinead O’Connor a fost un real succes. Melodia a fost nominalizata la premiile Grammy pentru inregistrarea anului si pentru cea mai buna interpretare rock cu voce feminina.

Cantareata a trecut printr-o perioada dificila in 2022 cand fiul ei, Shane, s-a sinucis la varsta de 17 ani. Un an mai tarzu, Sinead a luat decizia de a se muta inapoi in Anglia si a facut un anunt in care spunea ca va lansa un nou album. De asemenea, avea in plan sa plece in turneu in Australia si Noua Zeelanda in 2024… din pacate,o luna mai tarziu, artista s-a stins din viata.

Sinead O'Connor tanara

Etichete: sinead o'connor , artisti

Partenerii Nostri