2023 Video Music Awards - Arrivals
Vedete Foto: Cardi B si Offset la premiile MTV 2023

Cardi B si Offset s-au despartit din nou. Artista spune ca e definitiv

Articol scris de UTV Data publicării:

Well, well, se pare ca rapperita Cardi B este, din nou, o femeie singura. Artista a confirmat ca s-a despartit de Offset, dupa aproape 6 ani de mariaj marcat de nenumarate acuzatii de infidelitate.

Cardi a vorbit pe Instagram despre perioada dificila prin care trece si spera ca 2024 sa fie diferit, vreau “o noua viata, un nou inceput”. Artista in varsta de 31 de ani a confirmat intr-un live pe reteaua sociala, ca nu stia cum sa anunte despartirea de membrul trupei Migos.

Mi-a fost frica sa… nu mi-e frica, dar pur si simplu nu stiu cum sa spun lumii. Simt ca azi a fost ca un semn divin. Ultima data cand am intrat cu voi pe live am cam vrut sa va spun, dar nu stiam cum sa va spun, asa ca m-am razgandit”, le-a spus cantareata fanilor ei.

Offset a inselat-o pe Cardi B in repetate randuri

Cardi B si Offset au impreuna sase ani de mariaj, iar in tot acest timp se pare ca rapperul a inselat-o pe artista cu nenumarate femei. Cea mai recenta cucerire a lui Offset a fost chiar o colega de breasla, artista Chrisean Rock. Cu toate acestea, Cardi B spune ca ea nu crede ca sotul ei a inselat-o dar si daca s-a intamplat acest lucru, ei nu ii pasa.

Nu cred ca este adevarat, nu ma intereseaza sa aflu, pentru ca sunt singura de ceva timp deja”, a spus Cardi in live-ul de pe Insta.

Anuntul pe care artista l-a facut confirma ruptura dintre cei doi pe care fanii o banuiau deja de ceva timp. Cu cateva zile inainte, cei doi soti si-au dat unfollow pe retelele sociale, alimentand acest zvon.

Cardi B si Offset au mai trecut prin despartiri

In decembrie 2018, ea a anuntat despartirea de rapper iar doi ani mai tarziu, in 2020, Cardi a depus chiar actele de divort, dar la scurt timp l-a iertat pe Offset si s-au impacat, in ciuda infidelitatii lui.

Cei doi au impreuna doi copii, o fata pe nume Kulture, in varsta de 5 ani si un baiat pe nume Wave, in varsta de 2 ani. Cel mai probabil, in viitorul apropiat, cei doi o sa-si dispute custodia copiilor.

Etichete: cardi b , offset , despartire

Partenerii Nostri