Site Cover (14)
Vedete Foto:ProfiMedia Images/ Cara Delevingne si casa care a fost distrusa de flacari

Casa actritei Cara Delevingne a fost distrusa in urma unui incediu. “Viata se poate schimba intr-o clipa. Asa ca pretuieste ceea ce ai.”

Articol scris de UTV Data publicării:

Casa din Los Angeles a Carei Delevingne a fost distrusa de flacari. Timp de doua ore, peste 94 de pompieri au incercat sa stinga incediul, care a provocat prabusirea acoperisului resedintei, conform People.

Din fericire, in momentul incediului, actrita in varsta de 31 de ani era la Londra pentru filmari.

Cara Delevingne $7Million Dollar home gutted by a fire in Los Angeles.

“Inima mea este franta. Viata ti se poate schimba intr-o clipa. Asa ca pretuieste ceea ce ai. Le multumesc din adancul inimii tuturor politistilor, pompierilor si oamenilor care au venit sa ajute”, a scris Cara Delevingne pe contul ei de Instagram.

Vezi cum arata locuinta Carei Delevingne inainte de incediu

In 2021, Cara Delevingne a facut turul casei pentru Arhitectural Digest. La acel moment actrita a spus ca este un spatiu in care isi poate expune toate “ideile ei nebunesti”. Ea a proiectat casa impreuna cu arhitectul Nicolo Bini, despre care a spus: “Daca eu as fi Alice in Tara Minunilor, el ar fi Palarierul Nebun.”

“Semnificatia pe care o am de la aceasta casa este doar sa nu te maturizezi niciodata. Intotdeauna sa pastrezi un fel de inocenta copilareasca sau bucurie ori doar nevoia de distractie.”, a spus Cara in timp ce facea turul casei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: actori , cara delevingne

Partenerii Nostri