WhatsApp Image 2024-03-13 at 12.58.47 (1)
Vedete Foto: Instagram/Catalina Ponor

Catalina Ponor a nascut. Fosta gimnasta a devenit mama pentru a doua oara. Vezi ce imagine a postat din spital cu bebelusul

Articol scris de UTV Data publicării:

Catalina Ponor a adus pe lume un baietel perfect sanatos, al doilea copil al familiei Ponor-Jianu. Anuntul a fost facut chiar de Catalina intr-o postare pe Instagram, unde a impartasit o poza cu manuta micutului si un mesaj induiosator.

“Bine ai venit in aceasta lume si in familia noastra, micut soare! A doua noastra medalie este aici🥇🥇

Mami, tati @bogdan_ristea_jianu si fratele ttu mai mare te iubesc pana la Luna si inapoi ❤️🥰👶”, a scris Catalina Ponor pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Catalina a vrut sa fie discreta privind ce-a de-a doua sarcina si s-a afisat pentru prima data cu burtica de gravida chiar in prima zi de Craciun, alaturi de sotul ei, Bogdan Jianu, si primul lor copil, Vlad.

Catalina Ponor si Bogdan Jianu s-au casatorit religios anul trecut

Catalina si Bogdan sunt impreuna din 2018 si au facut cununia religioasa anul trecut, la o biserica din Manasia. Ceremonia a avut loc intr-un cadru restrans, in prezenta familiei si a prietenilor.

“Nu consideram ca e o relatie secreta! Am tot iesit, nu ne-am ferit, nu e niciun secret. Suntem doi oameni liberi, care dintr-o prietenie frumoasa am trecut la next step! Suntem intr-o noua etapa, privim cu incredere in viitor, nu are rost sa anticipam! Nu suntem genul de oameni care ne expunem viata privata in presa”, a spus Bogdan Jianu.

Povestea de iubire dintre Catalina Ponor si Bogdan Jianu

Catalina Ponor s-a retras din gimnastica in urma cu sapte ani si nu mai locuieste in București, s-a mutat la Constanta alaturi de regizorul Bogdan Jianu. Cei doi se cunosc de mai bine de un deceniu, insa abia in anul 2018 au decis sa acorde o sansa relatiei de iubire. Vezi ce a avut de spus fosta sotie a lui Bogdan despre relatia celor doi:

“Nu m-am mirat ca sunt impreuna. O cunosteam pe Catalina din aceeasi conjunctura, ieseam impreuna,eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu ma mai mira nimic! Cand am aflat ca sunt impreuna i-am invitat la o cafea. Si ea a zis ca e ciudat. Nu cred ca au avut o relatie inainte sa divortam, poate doar o simpatie”, a spus Julia, fosta sotie a lui Bogdan Jianu, in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta, dupa divortul de regizor.

Etichete: familie

Partenerii Nostri