Site Cover (28)
Vedete Foto:Facebook/Babasha & Profimedia Images/Coldplay

Cati bani a incasat Babasha de la Coldplay?

Articol scris de UTV Data publicării:

"Eu am incercat sa-l previn pe el, adica la primul sound check i-am spus ca nu stiu cat de bine o sa primeasca toata lumea treaba asta si el a zis ca nu conteaza si el a zis ca nu conteaza ca mesajul lor este altul"si chiar daca am auzit diverse chestii ca ”Ba frate, lumea a reactionat asa din cauza ca s-a schimbat vibe-ul”, nici macar asta nu e adevarul, dar am sa va spun eu cum cred ca a stat situatia, pentru ca toata lumea si-a dat cu parerea si mi-as dori si eu tare mult sa-mi dau si foarte curand o sa auziti si versiunea mea”,a explicat Babasha.

Cati bani a incasat Babasha de la Coldplay?
In ceea ce priveste onorariul sau, Babasha a marturisit ca nu a primit niciun ban de la Coldplay. El a dezvaluit, de asemenea, ca prezenta sa la concert nu a fost nici o strategie de marketing, asa cum s-a tot speculat.

Nu s-a luat niciun ban, fratilor, la concert! Nu stiu daca stiti, dar mi sa pare ca Coldplay, nu stiu daca integral sau o parte a fost ONG. Nu a luat fratele vostru niciun ban. Nici noi nu am platit pe nimeni sa cant. Nu a fost niciimr un marketing. Va jur cu mana pe inima! Mi se pare o mare prostie cine crede asa si, pentru conspiratiile astea. Era imposibil sa ia un pusti ca Babasha, sau de calibrul meu, bani de la cine… Acestea sunt niste idiotenii foarte mari! ”, a explicat Babasha pe internet.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: coldplay , babasha

Partenerii Nostri