Alexia-Eram-Dubai
Vedete Foto: Facebook/Alexia Eram

Ce salariu are Alexia Eram la revista mamei ei: “Acum stiti ce salariu are fiica Andreei Esca”

Articol scris de UTV Data publicării:

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nu stie salariul mamei sale

De-a lungul timpului s-a vorbit mult despre salariul Andreei Esca dar nu s-a aflat niciodata cat primeste jurnalista, se pare ca nici Alexia Eram nu cunoaste amananunte despre acest aspect. Cu toate acestea, tanara nu s-a ferit cand a fost intrebata cat castiga la revista mamei ei.

Invitata in cadrul podcastului “Drive in with Andrei Niculae”, Alexia a dezvaluit ca primeste 2.500 de euro pe luna pentru munca depusa la revista A List Magazine, unde se ocupa de PR si marketing.

“Salariul meu este de 2.500 de euro pe luna. Acum macar stim salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu stiu salariul mamei. Eu am inceput sa lucrez cu A List acum 2-3 ani. Faceam o pagina de shopping in revista, apoi faceam din ce in ce mai multe proiecte pe partea de content creator si mai faceam o data la cateva luni o pagina. Momentan, acum nu mai fac nicio pagina la A List, dar tot timpul ii ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru ca eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru ca am toate actele acolo s.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a placut foarte mult si cand am lucrat pe paginile de shopping. Poate in viitor o sa imi fac si eu o pagina despre ceva in revistele fizice. Imi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a marturisit Alexia Eram.

Fiica Andreei Esca a fost incurajata de iubitul ei, Mario Fresh, sa isi faca pagina de Instagram publica si sa posteze mai des, in momentul de fata este urmarita pe platforma de 768.000 de persoane. De-a lungul timpului aceasta a avut numeroase campanii de social media. “Eu mi-am facut public contul de Insta in anul 2016, dupa ce m-am combinat cu Mario, pentru ca el m-a incurajat sa fac asta”.

Alexia-Eram-Pirellie-2024-calendar

Am credit la casa si masina este in leasing”

Alexia isi exprima recunostinta fata de mama sa, afirmand ca datorita ei a atins succesul rapid. Cu toate acestea, tanara spune ca depune eforturi foarte mari in tot ceea ce face.

“Eu tot timpul i-am multumit si ii sunt recunoscatoare mamei, pentru ca datorita ei am ajuns unde sunt acum intr-un timp atat de scurt. Probabil daca nu era ea, eu poate nu ajungeam aici atat de repede. Tot timpul am spus ca daca eu nu munceam si nu faceam lucruri frumoase, oamenii nu ma urmareau. Putaem sa fiu fiica oricui, ca daca nu munceam pentru ce am acum nu eram interesanta. Foarte multa lume ma asociaza in continuare… ca daca mama nu era cine este eu nu faceam nimic, ca nu am banii mei. Eu zilnic primesc mesaje de genul acesta. Ii multumesc enorm mamei si nu am cum sa fiu suparata pe chestia asta”.

Tanara in varsta de 23 de ani si-a cumparat singura apartamentul in care locuieste, iar de curand si-a achizitionat si o masina in valoare de 60.000 de euro. Alexia Eram a recunoscut ca a facut credit la banca pentru a-si plati casa iar masina este in leasing.

“Nu are rost sa ies si sa spun multe lucruri, pentru ca lumea oricum o sa creada ce vrea. Eu tot timpul am scris in text adevarul, atunci cand mi-am luat apartamentul, masina. Eu am facut un credit, un leasing. Am credit la casa. Orice as spune, oamenii cred ce vor”.

Etichete: alexia eram

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri