Vedete

Cel mai apetisant beef al momentului e clar intre LeBron James si creatorul Squid Games!

Articol scris de UTV Data publicării:
Ati auzit de beef-ul momentului? Stati asa... deci ca sa va dau mai multe indicii... este pe aici cineva care nu a auzit pana acum de Squid Games sau de LeBron James? Banuiesc ca stiti cu totii despre cine vorbesc. Ok! Trecem mai departe! :)))
 
Nu de alta, dar acum probabil va intrebati ce ar avea de impartit legendarul star NBA LeBron James cu cel care a scris recent istorie in lumea filmului si anume, creatorul seriei fenomen Squid Games, Hwang Dong-hyuk, nu? 
 
Va spun imediat! Ochi si urechi aici!  Ahh... inainte de a intra in detalii tin sa zic: SPOILER ALERT! Sa nu ziceti ca nu v-am zis! :))
 
Se pare ca LeBron James a fost profund dezamagit de finalul serialului Squid Games, exprimandu-si dezamagirea atat intr-o conferinta de presa ce a avut loc dupa terminarea meciului din Los Angeles, in care a impartasit cateva impresii despre film cu colegul sau Anthony Davis, cat si pe Twitter cu mesajul: ''Totusi, nu mi-a placut finalul. Fugi si urca-te naiba in avion si mergi sa iti vezi fata. Ce faci?''
 
Si toate astea din cauza pesonajului principal interpretat, Gi-hun, care a ales sa se intoarca in joc, in loc sa se intoarca cu banii castigati la fiica lui si sa se impace si cu fosta sotie. Ah, trebuie sa zic ca dupa publicarea acelei conferinte, au aparut suuuute de meme-uri pe tema asta si trebuie sa recunoastem ca sunt funny as f**k.:))) 
 
Totusi, cum i-a raspuns Hwang? Check it out!  ''Ati vazut ''Space Jam 2''? LeBron James este cool si poate sa spune ce vrea. Respect asta. Sunt recunoscator ca s-a uitat la toata seria, dar, cu toate astea, nu mi-as schimba finalul. Acesta este finalul meu''. Si asta nu e tot! Acesta a mai tinut sa-i sugereze ceva. 
 
''Daca are propriul sau final care l-ar multumi, poate ca ar putea sa-si faca propria continuare. Voi arunca o privire peste el si poate ii voi trimite un mesaj spunandu-i [Mi-a placut intregul tau spectacol, cu exceptia finalului']''. OWWWWWW... drop the mic! Raspunsul a fost atat de bun incat l-a facut pana si pe LeBron sa spuna: ''Asta nu poate fi adevarat, asa-i? Sper ca nu!'' Hahahahha, that was funny!
 
Sincer este cel mai apetisant beef din ultima vreme! Am ras! Voi ce ziceti?
 
P.s. Sorry pentru spolier! 
 

Partenerii Nostri