srwwrwrw
Vedete

Cele mai impresionante aparitii de la Gala British Fashion Awards 2019

Articol scris de UTV Data publicării:

Gala British Fashion Awards 2019 a venit din nou la pachet cu aparitii impresionante si nume grele din industria muzicala sau a filmului, cat si branduri celebre din industria modei si nu numai.

Asa cum stiti, British Fashion Awards premiaza an de an creativitatea, inovatia si longevitutdinea celebritatiilor din industrie, fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului.

Astfel, marele castigator al serii a fost brandul Bottega Veneta, alaturi de una dintre cele mai impresionante aparitii ale Galei, Rihanna, care a primit premiul Urban Luxe pentru brandul de cosmetice si de haine Fanty si, evident, frumoasa Naomi Campbell, care a primit titlul de fashion icon.

Mult asteptatul eveniment a avut loc la inceputul acestei saptamani, la London's Royal Albert Hall si a fost prezentat de catre actrita Tracee Ellis Ross, care a atras toate priviriile atunci cand si-a facut aparitia pe covorul rosu imbracata intr-o rochie alba.

''M-am schimbat de şase ori, de cinci ori, nici nu mai ştiu. Dar aceasta este rochia pe care am ales-o până la urmă pentru această seara, chiar dacă ştiam că o să îngheţ. M-am simţit fresh şi frumoasă şi ştiam că va arăta bine o rochie albă pe covorul roşu.'', a spus Tracee.

Evident, Gala s-a incheiat cu designerul Giorgio Armani, o legenda vie a industriei fashion, care a primit premiul pentru intreaga cariera.

Cat despre aparitiile de pe covorul rosu, zic sa facem un scurt rezumat cu cei care au stralucit atat prin tinutele semnate de cei mai mari designeri din lume, cat si prin atitudinea acestora. Iar aici vorbim despre: Rihanna & A$AP Rocky, Rita Ora, Naomi Campbell, Rosie Huntinghton , Julia Roberts, Adut Akech, Emilia Clarke, Sara Sampaio, Nathalie Emmanuel, Cate Blanchett, Nicole Scherzinger si Winnie Harlow.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri