Les images du documentaire sur Céline Dion intitulé "I Am: Celine Dion"
Vedete Foto:Profimedia Images/Secvente din Trailerul "I Am: Celine Dion"

Celine Dion a facut noi dezvaluiri despre boala de care sufera: „Am avut coastele rupte din cauza spasmelor musculare”

Articol scris de UTV Data publicării:

Celine Dion a declarat ca a suferit spasme musculare atat de puternice incat si-a rupt coastele, intrucat sufera de sindromul persoanei rigide.

Vorbind in primul ei interviu televizat de la diagnosticare, acordat lui Hoda Kotb de la NBC News, Dion a spus: "Am avut coaste rupte la un moment dat, pentru ca uneori, cand este foarte severa..." Kotb a intrebat-o: "Poti sa ai spasme atat de puternice incat sa ti se rupa o coasta?". Dion a incuviintat.

Celine a mai spus ca, atunci cand are spasme musculare in gat, "este ca si cum cineva te stranguleaza, ca si cum cineva iti impinge laringele", si a explicat ca poate vorbi doar la un anumit ton atunci cand are spasme. "Dar poate fi, de asemenea, in zona abdominala, in coloana vertebrala, in coaste", a adaugat ea, descriind crampe in maini: "Este o crampa, dar este ca si cum ar fi intr-o pozitie in care, parca, nu le poti debloca".

Citeste si "Ce a spus Celine Dion despre momentul in care fost ignorata de Taylor Swift la inmanarea premiului Grammy pentru cel mai bun album al anului"

New trailer for the upcoming Amazon TV documentary 'I Am: Celine Dion'

Celine Dion: "La inceput m-am intrebat: de ce eu? Cum s-a intamplat asta?"

Dion a fost diagnosticata cu acest sindrom rar si incurabil in 2022 si a fost nevoit sa amane spectacolele live. Ea a declarat anterior ca acesta "imi provoaca dificultati atunci cand merg si nu imi permite sa imi folosesc corzile vocale pentru a canta asa cum sunt obisnuita".

Intr-un interviu acordat in aprilie revistei Vogue France, ea a declarat ca face terapie fizica si vocala de cinci ori pe saptamana. Ea a recunoscut sentimente de disperare, dar a afirmat, de asemenea, ca incearca sa lucreze din nou pentru o cariera de cantareata.

"La inceput m-am intrebat: de ce eu? Cum s-a intamplat asta? Ce am facut eu? Este vina mea?", a spus ea. "Viata nu iti da niciun raspuns. Trebuie doar sa o traiesti! Am aceasta boala dintr-un motiv necunoscut. Dupa cum vad eu lucrurile, am doua optiuni. Fie ma antrenez ca un atlet si muncesc foarte mult, fie ma deconectez si se termina, stau acasa, imi ascult cantecele, stau in fata oglinzii si imi cant. Am ales sa lucrez cu tot corpul si sufletul meu, din cap pana in picioare, cu o echipa medicala. Vreau sa fiu cat mai buna. Scopul meu este sa vad din nou Turnul Eiffel! ... Am aceasta forta in mine. Stiu ca nimic nu ma va opri".

Citeste si "Celine Dion a pozat pentru revista Vogue. Artista a vorbit despre starea ei de sanatate “Viata nu-ti da raspunsuri… trebuie doar sa o traiesti”"

Un documentar de lungmetraj despre boala ei, "I Am: Celine Dion", va fi difuzat pe Prime Video din 25 iunie. Filmul este regizat de Irene Taylor, care a fost nominalizata la Oscar pentru filmul sau din 2009, "The Final Inch".

O versiune integrala a interviului de la NBC va fi difuzata la 11 iunie.

Etichete: celine dion

Partenerii Nostri