profimedia-0409430411
Vedete Foto: ProfiMedia Images/Celine Dion

Celine Dion lanseaza un documentar despre cum a invatat sa traiasca cu Sindromul Persoanei Rigide

Articol scris de UTV Data publicării:

Un nou documentar despre viata artistei va fi difuzat pe Amazon. “I Am: Celine Dion” doreste sa sensibilizeze publicul asupra bolii care o impiedica sa mai sustina turnee, documentarul va deveni in curand disponibil pe serviciul de streaming Prime Video in peste 240 de tari, au anuntat marti reprezentantii grupului Amazon, conform Agerpres.

"Acesti ultimi doi ani au fost o adevarata provocare pentru mine, de la descoperirea bolii mele si pana la a invata sa traiesc cu ea si de a o gestiona, fara sa o las sa ma defineasca", a declarat intr-un comunicat Celine Dion, in varsta de 55 de ani, care sufera de sindromul persoanei rigide (SPR), o tulburare neurologica rara.

"In timp ce drumul spre reluarea carierei mele de cantareata continua, am inteles cat de mult imi lipsea acest lucru, sa pot sa imi vad fanii. In timpul acestei absente, am decis sa documentez aceasta parte a vieţii mele, sa încerc sa ii sensibilizez pe oameni in legatura cu aceasta boala putin cunoscuta si sa ii ajut pe cei cu care impartasesc acest diagnostic", a adaugat ea.

Documentarul este regizat de americanca Irene Taylor si a fost filmat timp de “peste un an”, au detaliat reprezentantii grupului Amazon.

“Data de lansare pe serviciul Prime Video va fi anuntata ulterior”, au adugat ei.

“Acest documentar este un portret brut si intim al unei perioade de rascruce din viata personala si din cariera ei, ridicand cortina asupra calatoriei sale in timp ce depaseste un diagnostic de neconceput”, a declarat Jennifer Salke, directoarea Amazon MGM Studios.

Celine Dion a vandut peste 250 de milioane de albume de-a lungul carierei sale de 40 de ani. Vedeta pop, originara din provincia canadiana Quebec, nu a mai urcat pe scena de la concertul sustinut la Newark in Statele Unite, in martie 2020. Turneul ei “Courage World Tour” a fost intrerupt atunci de pandemia de COVID-19. Iar din 2021, artista sufera din cauza simptomelor provocate Sindromul Persoanei Rigide.

Etichete: celine dion

Partenerii Nostri