Alexandre Vauthier : Runway - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2019/2020
Vedete Foto: Celine Dion la Paris

Celine Dion se simte din ce in ce mai rau. Sora ei a facut noi dezvaluiri "Nu mai are control asupra muschilor"

Articol scris de UTV Data publicării:

A trecut mai bine de un an de cand legenda muzicii, Celine Dion, a fost diagnosticata cu o boala neuorologica foarte rara, numita "Sindromul Persoanei Rigide", si a fost nevoita sa isi anuleze turneul din aceasta cauza.

Se pare ca boala afecteaza 1 persoana dintr-un milion si se manifesta prin spasme incontrolabile la nivelul muschilor, iar dupa aceste spasme se agraveaza pana in punctul cand persoana afectata nu se v-a mai putea misca sau vorbi.

EXCLUSIVE: Meghan Markle, Prince Harry and Celine Dion enjoy the last night of Katy Perry in Las Vegas

Sora lui Celine Dion a facut noi dezvaluiri despre starea de sanatate a artistei

"Ea munceste mult, dar nu are control asupra muschilor. Ceea ce imi sfasie inima este ca a fost mereu disciplinata. Ea intotdeauna a muncit mult. Mama noastra obisnuia sa ne spuna: 'O sa te descurci, o sa reusesti sa faci totul asa cum iti doresti. Visul nostru este ca ea sa se intoarce pe scena. In ce capacitate? Nu stiu", a spus Claudette pentru 7 Jours.

Claudette a vorbit si despre fundatia pe care Celine Dion o detine, primeste zilnic mesaje de sustinere din partea fanilor, se pare ca acestia nu si-au pierdut speranta.

"Daca ai sti cate apeluri primim de la fundatie pentru Celine. Oamenii ne spun ca o iubesc, ca se roaga pentru ea. Primeste numeroase mesaje, cadouri si chiar crucifixuri sfinte", a declarat ea, conform Dailymail.

Cu toate ca artista nu a mai avut aparitii, fanii ei se pot bucura de ultimul film in care joaca, o drama romantica numita "Love Again", lansata in luna mai.

Etichete: celine dion

Partenerii Nostri