Cannes -  MGM Platoon Party
Vedete CANNES, FRANCE - MAY 21: Actor Charlie Sheen attends the MGM Platoon Party at the Majestic Hotel during the 59th International Cannes Film Festival May 21, 2006 in Cannes, France. (Photo by Peter Kramer/Getty Images)

Charlie Sheen a fost agresat in propria casa. "Femeia i-a rupt camasa si a incercat sa il sugrume"

Articol scris de UTV Data publicării:

Celebrul actor Charlie Sheen, vedeta serialului 'Doi barbati si jumatate', a fost atacat in propia casa din Malibu de o femeia care a fost intre timp arestata, a anuntat vineri politia locala, conform Agerpres.

Potrivit tabloidului TMZ, Electra Shrock, in varsta de 47 de ani, este vecina cu Charlie Sheen si este acuzata de agresiune cu o arma mortala, spargere de locuinte si folosirea fortei susceptibile de a crea vatamari corporale grave.

"I-a rupt camasa lui Charlie si a incercat sa il sugrume", a relatat TMZ, adaugand ca actorul a fost consultat de paramedici, dar nu a fost transportat la final.

Politia nu a precizat care a fost motivul atacului si nici ce fel de arma a fost folosita. Tabloidele din America sustin ca aceasta nu ar fi prima confruntare dintre cei doi.

Charlie Sheen imbract in negru, cu un tricou alb urca intr-un bolid de lux

Cine este Charlie Sheen?

Fiu al actorului Martin Sheen si fratele lui Emilio Estevez, Charlie Sheen - pe numele sau real Carlos Estevez - a devenit un star international dupa roluri din filme precum "Platoon" si "Wall Street" in anii 1980.

Actorul a atins culmile succesului in anii 2000 dupa aparitii de senzatie in seriale precum "Sin City" (care i-a adus un Glob de Aur), "Anger Management" si "Two and a Half Men".

Charlie Sheen in tinerete, poza cu actorul in ani 2000. Imbrcat tot in neru, in fata unei masini cu o servieta in mana

Charlie Sheen si dependenta de droguri

Starul de 58 de ani este cunoscut pentru ca a avut probleme cu dependenta de alcool si droguri in trecut. El a fost cel mai bine platit actor din lume intre 2010 si 2011, potrivit revistei Forbes.

Charlie a fost indepartat din serialul de succes "Two and a Half Men" din cauza comportamentului sau instabil si violent.

Charlie Sheen cu o palarie pe cap, cu un dinte de aur in gura

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: film , serial , actori

Partenerii Nostri