Coldplay Performs At The Rose Bowl
Vedete PASADENA, CA - OCTOBER 06: Singer Chris Martin of Coldplay performs at the Rose Bowl on October 6, 2017 in Pasadena, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Chris Martin: ''Ma gandeam ca este posibil sa fiu homosexual.''

Articol scris de UTV Data publicării:

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a dezvaluit, in cadrul unui interviu pentru Rolling Stone, faptul ca in copilarie a fost ''foarte homofob''.

Potrivit dezvaluirilor facute in interviu, artistul a vorbit despre ''agitația teribilă'' prin care a trecut in adolescenta, in incercarea de a-si descoperi sexualitatea, fiind pus in situatia in care el și colegii lui din liceu au crezut ca ar putea fi gay.

„Când stateam la internat, eram destul de homofob deoarece ma gandeam la faptul ca daca sunt homosexual, lumea o sa isi bata joc de mine pentru totdeauna, iar eu eram doar un copil care isi descoperea sexualitatea. Ma gandeam ca este posibil să fiu homosexual. Eram destul de ingrijorat, iar atunci m-am amuzat pe seama acestui lucru. Stateam la internat cu mai multi copii care se descopereau in acest sens, iar mai multi ani la rand mi-au spus chiar in fata ca sunt gay, uneori chiar intr-un mod agresiv, iar acest lucru a fost destul de ciudat pentru mine timp de mai multi ani”, a declarat Chris Martin.

De asemenea, acesta mai credea ca este un lucru total gresit sa ai o alta orientare sexuala. „Nu stiu daca sunt homosexual, iar daca sunt, este un lucru gresit, nu pot fi asa. Eram tot mai mult ingrijorat daca intr-adevar sunt gay,”, a continuat artistul in varsta de 42 de ani.

Insa, dupa toate acestea, trecand prin procesul de maturizare, in prezent artistul spune ca si-a schimbat complet opinia datorita experientelor pe care le-a trait pana la aceasta varsta.„Cred ca am avut putin mai multa atentie din partea oamenilor. Mai multi dintre cei pe care ii consider eroi sunt gay. Orice ar fi, nici nu conteaza. A fost o presiune destul de mare asupra mea care m-a facut sa ma intreb daca unele dintre lucrurile pe care le invat despre Dumnezeu si absolut orice ma ajuta sa imi formez o parere cu privire la religia din care fac parte. Pentru cativa ani a fost destul de incerta aceasta situatie pentru mine, insa dupa m-am gandit ca este in regula sa am propria mea viziune despre ceea ce cred despre Dumnezeu.”, a mai spus artistul.

Martin a fost casatorit cu actrita Gwyneth Paltrow timp de sapte ani, pana la divortul lor de comun acord, din 2014, avand impreuna doi copii, Apple, in varsta de 15 ani si Moses, in varsta de 13 ani, iar in prezent pare ca ar fi reluat realtia cu actrita Dakota Johnson, cea cu care a trait o poveste de dragoste din 2017 pana in vara acestui an. Deci, sanse de impacare sunt... daca nu au facut-o deja.

Etichete: chris martin , coldplay

Partenerii Nostri