Site Cover (14)
Vedete Foto: Instagram/Alexandra Stan & Darcy Troch

Cine este milionarul de care s-a indragostit Alexandra Stan?

Articol scris de UTV Data publicării:

Alexandra Stan declarase recent ca ii este foarte greu sa-si faca o relatie serioasa pentru ca cei mai multi barbati au tendinta de a o vedea ca pe un trofeu. Lucrurile s-au schimbat rapid cand solista l-a cunoscut pe tanarul milionar, originar din Belgia.

Alexandra Stan si noul iubit au fost surprinsi in ipostaze tandre de fotografii de la Cancan, pe strazile din Bucuresti. Iubitul blondinei este Darcy Troch, un milionar care are un business in domeniul imobiliarelor in Spania.

Conform postarilor de pe contul de Instagram al Alexandrei, aceasta a fost recent in Altea, un oras din Comunitatea Valenciana, unde noul ei iubit are case de vanzare si unde s-a pozat si el. Darcy vinde locuinte de lux, de milioane de euro, in zonele Valencia si Alicante.

Inainte de a se afla de relatia dintre cantareata si antreprenor, Alexandra spunea ca ii este foarte greu sa aiba o relatie serioasa.

"E greu sa am o relatie, sa-mi gasesc pe cineva. Imi doresc, dar nu caut. Daca e sa vina, sa vina. Multi ma vvd mai mult ca pe un trofeu. Am foarte putini prieteni si e greu ca vreo persoana sa ajunga sa ma cunoasca, asa cum ar fi normal, cu adevarat. Multa lume ma stie doar prin prisma a ceea ce fac si prin imaginea pe care o am in online. Si au prejudecati. Ca sa ajunga cineva sa ma cunoasca în realitate dureaza si trebuie sa treaca mai multe probe de foc, precum cele pentru a ajunge la castelul in care se afla printesa", a spus vedeta pentru Cancan.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: alexandra stan , cuplu

Partenerii Nostri